• یکشنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400033022594
  • خبرنگار : 71610

تاکید وزیر خارجه عراق بر خنثی سازی بحران‌های منطقه

تاکید وزیر خارجه عراق بر خنثی سازی بحران‌های منطقه

وزیر امور خارجه عراق در سخنانی بر لزوم خنثی سازی بحران‌ها در خاورمیانه با توسل به روش‌های صلح آمیز تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق در سخنانی در جریان دیدار با همتایان فلسطینی و الجزایری خود در حاشیه مجمع دیپلماتیک آنتالیا ترکیه تحت عنوان "خاورمیانه و شمال آفریقا به سمت یک برنامه پایدار" بر ضرورت خنثی کردن بحران‌های منطقه تاکید کرد.

وی خواستار حفظ امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و تحقق الزامات آن شد و گفت: ایمنی دولت‌ها و امنیت مردم آنها نیاز به تلاش‌های جمعی زیادی دارد که همه کشورها در آن مشارکت داشته و مسئولیت‌ها و تعهدات خود را بر عهده بگیرند تا از فضای همزیستی مسالمت‌آمیز و ثبات پایدار برخوردار شوند.

فؤاد حسین تصریح کرد: وی افزود: ثبات داخلی (کشورها) بر ثبات منطقه منعکس می‌شود و تنش منجر به بی ثبات شدن اوضاع امنیتی منطقه می‌شود و سپس صلح بین‌المللی تحت تأثیر قرار می‌گیرد زیرا عامل جغرافیایی دیگر سد نفوذناپذیری برای دفع خطرات نخواهد بود.

وی تاکید کرد: نبود سازوکارهایی برای حل و فصل منازعات در منطقه، این منطقه را به یکی از پرتنش‌ترین مناطق جهان تبدیل کرده و شرایط بی‌ثباتی را ایجاد کرده است. ایجاد ارکان ثبات در منطقه خاورمیانه محقق نخواهد شد مگر اینکه سیاست‌های ثابت، واقع بینانه و دائمی برای حل کانون‌های درگیری و خنثی سازی بحران‌ها در منطقه با روش‌های مسالمت آمیز اتخاذ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha