• جمعه / ۸ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400050805041
  • خبرنگار : 71129

بایدن با رهبر اپوزیسیون بلاروس در کاخ سفید دیدار کرد

بایدن با رهبر اپوزیسیون بلاروس در کاخ سفید دیدار کرد

رئیس جمهوری آمریکا با رهبر اپوزیسیون بلاروس در کاخ سفید دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه ینی شفق، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در توئیتی نوشت: از اینکه با سوتلانا تیخانوفسکایا، رهبر اپوزیسیون بلاروس در کاخ سفید دیدار کردم، بسیار مفتخرم. آمریکا در کنار مردم بلاروس در تلاش برای دموکراسی و حقوق بشر جهانی ایستاده است.

تیخانوفسکایا هم از بایدن بابت "همبستگی قوی با میلیون‌ها تن از مردم بی باک بلاروسی که به صورت صلح آمیز برای آزادی خودشان مبارزه می‌کنند"، قدردانی کرد.

وی در پیامی توئیتری نوشت: بلاروس امروز در خط مقدم مبارزه بین دموکراسی و خودکامگی است. جهان با ماست. بلاروس به یک داستان موفق تبدیل می‌شود.

بلاروس از زمان انتخابات ریاست جمهوری ۹ اوت سال گذشته میلادی که به گفته اپوزیسیون با تقلب همراه بود و در نتیجه آن، الکساندر لوکاشنکو بار دیگر رئیس جمهور شد تا به قدرت مطلقه ۲۶ ساله خود بیفزاید، در آشوب و ناآرامی به سر می‌برد.

تیخانوفسکایا که اکنون در تبعید و در لیتوانی به سر می‌برد، رقیب اصلی لوکاشنکو بود.

در روزهای قبل نیز، رهبر اپوزیسیون بلاروس با جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور در سفرش به آمریکا دیدار کرده بود.

سالیوان در بیانیه‌ای گفت: آمریکا به همراه دیگر شرکا و متحدان به فشار و اعمال اقداماتی چون وضع تحریم علیه دولت مینسک برای پذیرش مسئولیت‌های اقدامات انجام شده علیه معترضان در بلاروس ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha