• سه‌شنبه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۹:۴۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400063022850
  • خبرنگار : 50227

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان:

هدف جشنواره شهید رجایی، ارتقا کیفیت خدمات دستگاه‌های اجرایی به مردم است

هدف جشنواره شهید رجایی، ارتقا کیفیت خدمات  دستگاه‌های اجرایی به مردم است

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان گفت: قصد و نیت در جشنواره شهید رجایی، ارتقا کیفیت ارائه خدمات از سوی دستگاه های اجرایی استان به مردم است.

مهرداد نیکو در مراسم معرفی برترین دستگاه های اجرایی خوزستان در جشنواره "شهید رجایی" که امروز ۳۰ شهریورماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در جشنواره شهید رجایی، ارزیابی ها براساس شاخص های عمومی و اختصاصی در نظر گرفته شده، انجام می شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: شاخص های مورد نظر برای ارزیابی دستگاه های اجرایی در جشنواره شهید رجایی توسط سازمان استخدامی کشور به استان ابلاغ می شود. در خوزستان پس از هماهنگی با سطح ملی ۹ محور را مبنای شاخص های اختصاصی استان خوزستان قرار دادیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان گفت: ظرفیت های قانون بودجه، جذب اعتبارات استانی، نظام فنی و اجرایی، توسعه مشارکت های عمومی و خصوصی، سیاست های اقتصاد مقاومتی و اشتغال و سرمایه گذاری از جمله این محورها برای ارزیابی شاخص های اختصاصی استان هستند.

نیکو ادامه داد: همچنین با توجه به نقش شهرداری ها در ارائه خدمات به مردم، ۲۹ شهرداری در خوزستان مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت شهرداری های برتر در سطوح مختلف مشخص شدند.

وی افزود: متوسط نمره مکتسبه توسط دستگاه های اجرایی استان در جشنواره شهید رجایی در مقایسه با سال های گذشته روند صعودی داشته و این مساله بیانگر این است که دستگاه های اجرایی استان به مرور روند صعودی داشته اند و با فرآیند ارزیابی در جشنواره نیز آشنا شده اند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خوزستان گفت: میانگین نمره مکتسبه شاخص های عمومی رشد خوبی داشته است اما به اندازه رشد شاخص های تخصصی نبوده و کمتر بوده است.

نیکو عنوان کرد: خوشبختانه روند ارتقایی و رو به رشد دستگاه های اجرایی استان در بحث شاخص های عمومی و اختصاصی را شاهد هستیم. قصد و نیت در جشنواره شهید رجایی، ارتقا کیفیت ارائه خدمات از سوی دستگاه های اجرایی استان به مردم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha