• یکشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400071107560
  • منبع : باشگاه دانشجویان

نشریه انجمن علمی-دانشجویی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه منتشر شد

نشریه انجمن علمی-دانشجویی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه منتشر شد

انجمن علمی-دانشجویی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبایی تهران نشریه‌ کیوسک را با موضوع روزنامه‌نگاری محلی منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، ششمین شماره نشریه کیوسک، نشریه انجمن علمی–دانشجویی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبایی تهران با موضوع روزنامه‌نگاری محلی منتشر شد. 

در این شماره، هلیا نیکزاد دینان، دانشجوی فارق‌التحصیل دانشکده ارتباطات گزارشی در خصوص تغییر و تحول رسانه‌های محلی از گذشته تاکنون نوشته است. 

در این شماره، گفت‌وگوی مفصلی می‌خوانید با سیروس رومی که به عنوان پدر روزنامه نگاری شیراز شناخته می‌شود و علاوه بر مطالب متعدد در مطبوعات، تألیفات زیادی در حوزه تاریخ روزنامه‌نگاری دارد. عرفان حاجی‌پروانه، دانشجوی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبایی تهران گفت‌وگوی مفصلی با سیروس رومی داشته است.
 
مهرنوش میرزایی‌مهر، فارغ‌التحصیل روزنامه‌نگاری علامه نیز گزارشی نوشته است در خصوص چگونه روزنامه‌نگار شدن در پیرامون. گویی، تهران، جای بهتری برای روزنامه‌نگار شدن است. 

گزارش امیرحسین احمدی، دانشجوی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبایی نیز روایتی است از جریان یک طرفه گزارش‌های روزنامه‌های ملی از دیگر استان‌ها. 

بخش دیگری از شماره جدید کیوسک، دست پخت گروه مصاحبه این نشریه است. مصاحبه با امین شول سیرجانی، سردبیر روزنامه پیام ما درباره تجربیات محلی شهر سیرجان. 

اهمیت استراتژی رسانه‌های محلی، ساختارشکنی راهبردی رسانه‌های غول‌آسا و کوچک‌سازی ارتباطات رسانه‌ای مطلبی است که ران باجین نوشته است. ران باجین، نویسنده آمریکایی و شریک یک شرکت روابط عمومی در واشنگتن است. پردیس پاسدار دانشجوی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبایی این مطلب را به فارسی برگرداننده و این مطلب در ششمین شماره کیوسک منتشر شده است. 

فاطمه زارعی، مترجم و دانشجوی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبایی است. او مطلبی از تارا لاو، ژورنالیست حوزه علم و بهداشت ترجمه کرده است. این مطلب در مورد مرگ رسانه‌های محلی در سایه بحران کرونا است. 

شمیم نادری نیز از دیگر نویسنده‌های این شماره کیوسک است. این دانشجوی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه، مطلبی با این عنوان نوشته است: «سهم روزنامه‌نگاری محلی از دید کتاب»

و در آخر سه مطلب دیگر هر کدام موضوعی در مورد دانشگاه و دانشکده دارد. سارا شرفی دانشجوی ارشد ارتباطات دانشگاه علامه از وضعیت دانشجویان دانشگاه علامه طی سه ترم تحصیلی آنلاین گزارش داده است. مهناز حسینی، از کرونا و بلاهای آموزشی آن نوشته است و فاطمه زارع حسین آبادی یادداشتی منتشر کرده از روزهای دانشجویی بدون دانشگاه!

این نشریه که از آخرین شماره‌اش، حدود چهار سال می‌گذرد، در ۵۰ صفحه و به سردبیری علی قلی زاده گردرودباری، دانشجوی ارشد روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه منتشر شده است. شما می‌توانید از طریق این لینک http://yun.ir/k۲xtv۸ نشریه کیسوک را دانلود کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha