• یکشنبه / ۲۵ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1400072517643
  • خبرنگار : 71263

هشدار سوئیس برای صرفه‌جویی در مصرف برق

هشدار سوئیس برای صرفه‌جویی در مصرف برق

سوئیس به کاربران صنعتی بزرگ هشدار داد ممکن است مجبور شوند زمستان امسال در مصرف برق صرفه جویی کنند تا از خاموشی‌های گسترده اجتناب شود.

به گزارش ایسنا، حدود ۳۰ هزار شرکتی که هر یک بیش از ۱۰۰ هزار کیلووات ساعت در سال برق مصرف می کنند نامه‌ای از اوسترال (سازمان مدیریت بحران) دریافت کرده اند. در این نامه از آنها خواسته شده است در صورت کمبود نیرو، مصرف برق را ۱۰ تا ۳۰ درصد کاهش دهند.

اوسترال در این بروشور اعلام کرده که پیش از این که کاربران صنعتی مجبور شوند مصرف برق را کاهش دهند، مصرف کنندگان و تاسیساتی مانند استخرهای شنا باید برق کمتری مصرف کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، این هشدار در بحبوحه شوک انرژی جهانی ناشی از ذخایر پایین‌تر از حد معمول گاز طبیعی صادر شده است. چین با خاموشی‌هایی روبرو شده و کارخانه‌ها را وادار کرده است فعالیتشان را محدود یا متوقف کنند. افزایش قیمت گاز و برق در انگلیس و اروپا در آستانه فرا رسیدن زمستان رکورد زده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha