• سه‌شنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400072719233
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

کشف کالای قاچاق به ارزش سه میلیارد تومان در لردگان

کشف کالای قاچاق به ارزش سه میلیارد تومان در لردگان

ایسنا/چهارمحال و بختیاری فرمانده انتظامی شهرستان لردگان از کشف یک محموله کالای قاچاق توسط ماموران پلیس آگاهی این شهرستان به ارزش سه میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس علی تابش فرد، اظهار کرد: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و در پی دریافت اخباری مبنی بر ورود کالای قاچاق به شهرستان لردگان، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان لردگان افزود: پس از هماهنگی قضایی و اجرای طرح ایست و بازرسی در محورهای مواصلاتی شهرستان لردگان، از یک‌دستگاه خودرو تریلی فاوو سفید رنگ در عملیات موفق پلیسی مقادیری کالای قاچاق کشف شد.

وی خاطرنشان کرد: در بازرسی از این خودرو تعداد ۷۴۶ طاقه پارچه در انواع مختلف خارجی و قاچاق بدون اسناد مثبت گمرکی جمعا به قیمت تقریبی سی میلیارد ریال معادل سه میلیارد تومان کشف و همچنین در این رابطه یک نفر دستگیر و یک‌دستگاه خودرو نیز توقیف شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha