• چهارشنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1400072820750
  • خبرنگار : 71579

اروپا: بر مساله بازگشت به مذاکرات هسته‌ای برای برداشتن تحریم‌ها علیه ایران تمرکز می‌کنیم

اروپا: بر مساله بازگشت به مذاکرات هسته‌ای برای برداشتن تحریم‌ها علیه ایران تمرکز می‌کنیم

اتحادیه اروپا اعلام کرد که بر مساله بازگشت به مذاکرات هسته‌ای ایران به منظور برداشتن تحریم‌های آمریکا تمرکز می کند.

به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، اتحادیه اروپا اعلام کرد که بر مساله بازگشت به مذاکرات هسته ای تمرکز می کند.

این اتحادیه همچنین تاکید کرد که هدف از این کار برداشتن تحریم های آمریکا است؛ تحریم هایی که بر اقتصاد ایران تاثیرگذار است.

بر اساس این گزارش، پیش از این جوزپ بورل که اخیرا انریکه مورا دستیار ارشدش از سفری به تهران به منظور ارزیابی موضع دولت جدید ایران درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین بازگشته بود، گفت: آماده است پیش از از سرگیری این مذاکرات با مقامات ایرانی دیدار کند. اما همچنین گفت سید ابراهیم رییسی، رییس جمهور جدید ایران و تیم او زمان کافی برای آمادگی را سپری کرده‌اند.

بورل روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت: من اگر آن‌ها بخواهند به بروکسل بیایند، آماده این کار هستیم. اما زمان محدود است. من درک می‌کنم که دولت جدید برای بررسی سوابق [مذاکرات] و برای تشکیل تیم مذاکرات به زمان احتیاج دارد اما این فرصت حالا دیگر سپری شده است. زمان بازگشت به مذاکرات است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پاسخ به این که در صورت شکست احتمالی در مذاکرات، «پلان B» در قبال ایران که از آن یاد می‌شود، شامل چه چیزهایی خواهد بود، گفت: من نمی‌خواهم به پلان Bها فکر کنم. هیچ کدام از پلان Bهایی که به ذهنم می‌رسند خوب نیستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۲۸ ۱۹:۱۴

حالم به هم میخوره وقتی اروپا وعده میده .. .

avatar
۱۴۰۰-۰۷-۲۸ ۲۰:۳۴

بنده خدا این نگران ماست و...

avatar
۱۴۰۰-۰۷-۲۹ ۱۸:۰۶

خوب اگروعده میدن باید عمل کنن نه وعده الکی بدن