• چهارشنبه / ۵ آبان ۱۴۰۰ / ۱۶:۴۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400080503838
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدیرکل کمیته امداد استان خبر داد:

کمیته امداد ایلام در زمینه اشتغال و کارآفرینی اول شد

 کمیته امداد ایلام در زمینه اشتغال و کارآفرینی اول شد

ایسنا/ایلام مدیرکل کمیته امداد استان ایلام گفت: حوزه اشتغال و کارآفرینی این نهاد در نیمه نخست امسال در بین دیگر استان‌های کشور توانست رتبه اول را به دست آورد.

«رضا طاهری» اظهار کرد: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته توسط کمیته امداد مرکز  در ۱۷ شاخص ارزیابی شده از جمله در زمینه‌های کاریابی،آموزش شغلی، راهبری شغلی و چند شاخص دیگر کمیته امداد استان ایلام توانسته است در جایگاه نخست در بین استان‌های کشورقرار بگیرد.

وی افزود: در این مدت شش ماهه، امداد استان ایلام توانسته است در زمینه کاریابی و آموزش صد درصد،راهبری شغلی ۴۶ درصد و در شاخص‌های دیگر نیز به بیش از ۴۲ درصد تعهدات اشتغال زایی امسال خود عمل کند و در جذب جهادگران کارآفرین نیز به ۱۰۰ درصد تعهدات خود عمل کند.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام در ادامه به عملکرد ۶ ماهه استان در زمینه کارآفرینی اشاره کرد و گفت: در این مدت بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی  برای مددجویان جویای شغل استان ایجاد شده است و در این زمینه ۱۰۷ میلیارد تومان تسهیلات  پرداخت شده است.

طاهری تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته تا آخر امسال بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ شغل برای نیازمندان استان ایجاد می شود و در این زمینه نیز ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha