• جمعه / ۱۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400091209072
  • خبرنگار : 50256

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی خبر داد

وقوع ۲۵ تصادف در اتوبان پیامبر اعظم (ص) تبریز طی روز برفی گذشته

وقوع ۲۵ تصادف در اتوبان پیامبر اعظم (ص) تبریز طی روز برفی گذشته
این تصویر آرشیوی است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی با اشاره به وضعیت نامساعد جوی و آب و هوایی استان از وقوع تصادفات جاده‌ای در ۲۵ نقطه از اتوبان پیامبر اعظم (ص) طی روز برفی گذشته خبر داد.

سرهنگ رضا کریمی نژاد پنجشنبه شب، ۱۱ آذرماه، در گفت‌وگوی خبری، با اشاره به بازگشایی این اتوبان، اظهار کرد: حوالی ساعت ۱۷ تا ۲۱ شاهد وقوع این تصادفات در محور پیامبر اعظم (ص)، محدوده عوارضی اول تا آزادراه شهید کسایی بودیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: توده هوای سرد و بارش باران و برف در روز پنجشنبه، تمامی محورهای استان را تحت تاثیر قرار داد.

وی ادامه داد: اکنون با اقدامات عملیاتی و کنترلی، مشکل تردد در محورهای استان وجود ندارد.

کریمی نژاد خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود در روزهایی که شرایط جوی مساعد نیست مردم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت الزام، حتما امکانات ضروری را در هنگام تردد در جاده‌ها به همراه داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha