• دوشنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400091511592
  • خبرنگار : 50082

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:

۴۶۰ میلیارد ریال اعتبار محرومیت زدایی به علوم پزشکی سبزوار اختصاص یافت

۴۶۰ میلیارد ریال اعتبار محرومیت زدایی به علوم پزشکی سبزوار اختصاص یافت

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: با ابلاغ سازمان برنامه و بودجه ۴۶۰ میلیارد ریال اعتبار محرومیت زدایی جهت تکمیل و احداث طرح‌های بهداشتی و درمانی به این دانشگاه اختصاص یافته است.

علیرضا مسلم در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: با نگاه ویژه دولت سیزدهم در قانون بودجه سال جاری، اعتباراتی تحت عنوان اعتبارات محرومیت زدایی جهت اجرا در بخش‌های مختلف عمرانی در مناطق محروم به استان‌ها و دستگاه‌های اجرایی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: با بهره‌مندی از این اعتبار بخش عمده‌ای از پروژه‌های بهداشتی و درمانی که به علت نبود اعتبارات لازم نیمه تمام مانده بود، تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: در فاز نخست تخصیص این اعتبار به تکمیل طرح‌های نیمه تمام اختصاص خواهد یافت. در شهرستان سبزوار مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی ابوذر و پایگاه سلامت شهری رازی هر کدام با ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی و دیوارکشی پایگاه سلامت امام رضا(ع) و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت جعفرآباد و مرکز خدمات جامع سلامت بخش روداب جهت تکمیل با استفاده از این اعتبارات قرار گرفته‌ است.

رییس دانشگاه با اشاره به خریداری آهن آلات ساختمان جدید پایگاه انتقال خون سبزوار در سال گذشته ادامه داد: با توجه به نیاز مبرم شهرستان و مناسب نبودن ساختمان فعلی این پایگاه با تخصیص این اعتبار به زودی عملیات عمرانی و اجرای اسکلت آن انجام خواهد شد.

مسلم ادامه داد: همچنین مرکز خدمات جامع سلامت روستایی حسین‌آباد آزادوار با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در شهرستان جغتای و مرکز خدمات جامع سلامت شهری نقاب و بخش زایمان تک نفره بیمارستان قمر بنی هاشم(ع) جوین با ۵۷ درصد پیشرفت از پروژه‌های نیمه تمام از محل اعتبارات محرومیت زدایی تکمیل و تجهیز خواهد شد.

وی پایگاه سلامت شهری سلطان آباد، خانه بهداشت سوزنده و محل زیست پزشک شهر مشکان با پیشرفت ۳۷ درصدی در شهرستان خوشاب، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ریوند با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در شهرستان داورزن و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی البلاغ شهرستان ششتمد با پیشرفت ۱۷ درصدی را از دیگر پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برشمرد که با قرار گیری در این طرح تکمیل شده و به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha