• پنجشنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400091814009
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

هشدار پلیس فتای کرمانشاه در خصوص کلاهبرداری "حراج شب یلدا"

هشدار پلیس فتای کرمانشاه در خصوص کلاهبرداری "حراج شب یلدا"

ایسنا/کرمانشاه رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه نسبت به کلاهبرداری تحت عنوان حراج شب یلدا در فروشگاه‌های جعلی فضای مجازی به کاربران هشدار داد.

سرهنگ علی عباسی کسانی اظهار داشت: همه‌ساله در ایام نزدیک به شب یلدا شاهد فروش ویژه البسه زمستانی، کتاب حافظ و یا تزیینات ویژه شب یلدا توسط فروشگاه‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی هستیم.

وی افزود: شیادان سایبری با تقلید از فروشگاه‌های آنلاین معتبر و با تخفیف‌های چشمگیر و روش‌ها و شیوه‌های اغواکننده مانند طرح‌های زمستانی و ساخت تبلیغات جذاب توجه کاربران را جلب ‌نموده و آن‌ها را به سمت دام‌های خود هدایت می‌کند.

وی ادامه داد: باید توجه داشت در بسیاری از مواقع کلاهبردار بعد از دریافت وجه کالا دیگر پاسخگوی فرد نیست و یا در صورت ارسال آن کالای تحویل داده‌شده به مشتری، ازنظر کیفیت، جنس کالا، رنگ و حتی سایز بسیار متفاوت از کالای تبلیغ‌ شده است.

کسانی به شهروندانی که قصد خرید اینترنتی دارند، توصیه کرد به‌هیچ‌وجه به تبلیغات اغواکننده فروش کالا در فضای مجازی به‌خصوص شبکه‌های اجتماعی توجه نکنند و برای یک خرید اینترنتی امن حتماً از فروشگاه‌های دارای "ای نماد" اقدام کنند.

این مقام انتظامی ادامه داد: از فروشگاه‌هایی که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند خرید کنند و توجه داشته باشید که آدرس سایت‌های فروشگاهی معتبر با عبارت HTTPS شروع‌شده و تمامی درگاه‌های پرداخت بانکی با عبارت SHAPARAK.IR ختم می‌شوند.

وی بیان کرد: در خریدهای زیر 100 هزار تومان هم از رمز پویا استفاده کنید و در صورت امکان، پرداخت درب منزل را انتخاب کنید و از پرداخت بیعانه جدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha