دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۰
جشنواره رسم جوانمردی در کرج برگزار می‌شود

جشنواره رسم جوانمردی در کرج برگزار می‌شود

البرز (ایسنا) - نخستین جشنواره ملی رسم جوانمردی  روز پنجشنبه ٢٩ اردیبهشت در کرج برگزار می‌شود.

مهران افشاری معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان  البرز در گفت وگو با ایسنا گفت: مرحله استانی نخستین جشنواره ملی رسم جوانمردی در این استان برگزار می شود.

افشاری افزود: قدردانی از ورزشکاران شاخص و برتر استان در حوزه فرهنگ ورزش از اهداف برگزاری این جشنواره است.

معاون امور فرهنگی و جوانان البرز اظهار کرد: ارزیابی ورزشکاران مختلف استان از طریق هیئت‌های ورزشی در حال انجام است و در روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه در مجموعه تنیس جهانشهر کرج از ۱۰ ورزشکار جوانمرد برتر استان که بالاترین امتیاز را در ارزیابی‌ها کسب کنند تقدیر خواهد شد.

افشاری ادامه داد: همچنین چهره برتر استان که بالاترین امتیاز را کسب کرده باشد برای حضور در مراسم کشوری معرفی و با حضور مسئولان لشگری و کشوری تقدیر خواهد شد.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان البرز در پایان گفت: ورزش میدانی برای تقویت سجایای اخلاقی و پهلوانی است و برگزاری این جشنواره ها می‌تواند بستری برای معرفی ورزشکاران اخلاق مدار و الگوسازی در نزد نسل جوان باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها