دوشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۸:۰۰
منبع: نمایندگی خوزستان
افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان

افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان

خوزستان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی خوزستان از افزایش رطوبت و شرجی در استان تا آخر هفته خبر داد. 

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا اواخر هفته جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت و شرجی در اغلب نقاط استان  خوزستان خواهد شد. 

وی افزود: تا روز چهارشنبه به دلیل شاخص‌های بالای ناپایداری احتمال وقوع رگبار، رعد و برق به ویژه در مناطق شرقی، شمال شرقی و جنوب شرقی، ریزش تگرگ در مناطق مستعد، وزش بادهای متوسط گاهی تندبادهای لحظه‌ای، خیزش گرد و خاک محلی و همرفتی در مناطق جنوبی و مرکزی وجود دارد. 

سبزه‌زاری افزود: شمال خلیج فارس تا اواخر روز سه‌شنبه مواج و در برخی ساعات همراه با رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود. از روز پنجشنبه روند افزایش محسوس دما در اغلب نقاط استان خوزستان وجود دارد. 

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته بستان با ۴۴.۸ و دزپارت با ۲۴.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۴۳.۱ و ۳۱.۹ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها