رضا فلاح شامگاه ۲۲ شهریورماه در حاشیه بازدید استاندار کرمان از موکب خدمت رسانی به زائران اربعین در ماهان اظهار کرد: جمعیت هلال احمر در اربعین در ایران وظیفه امداد و نجات و در عراق وظیفه دو حوزه بهداشت و درمان و امداد و نجات را به عهده دارد.
وی افزود: از هلال احمر استان کرمان ۸۰ نفر در حوزه امداد و نجات، پزشک، پرستار و حراست در خاک عراق در بیمارستان های ام القری نحف و کربلا مستقر هستند و خدمات بهداشت و درمان و امداد و نجات به زائران ارائه می دهند. همچنین مفقودین توسط همکاران هلال احمر پیدا و تحویل خانواده ها می شوند.
فلاح تصریح کرد: در استان کرمان از ابتدای آغاز سفر اربعین، جمعیت هلال احمر در سه موکب سیرجان، ماهان و بم اسکان زائران و امداد و نجات را انجام داده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان بیان کرد: در موکب ماهان ۴۰ چادر امدادی نصب شده و تاکنون ۱۵۰۰ نفر از زائران اربعین که از استان سیستان و بلوچستان و کشورهای افغانستان و پاکستان وارد استان شده، اسکان داده شده اند.
وی خاطرنشان کرد: موکب ماهان در محور کرمان -بم در ۲۵ کیلومتری شهر ماهان مستقر است و شبانه ۱۰نفر از همکاران ما در این موکب انجام وظیفه می کنند.
به گزارش ایسنا، رحمان جلالی معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان نیز در حاشیه این بازدید گفت: ابعاد کوچکی از راهپیمایی اربعین در موکب ماهان رقم خورده و دستگاههای مختلف از جمله هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی، مخابرات و شرکت نفت در این موکب خدمات می دهند.
وی با اشاره به پذیرایی و اسکان زائران اربعین و اجرای برنامه های معنوی و معرفتی در این موکب افزود: مجموعه مردمی در این موکب فعال هستند و جلوه ای از پیوند بین مردم و حاکمیت رقم خورده و کسانی که نتوانسته اند به پیادهروی اربعین بپیوندند، در این مکان قرار گرفته اند و درخواست داریم مردم هم برای سرپا بودن این موکب در نذورات کمک کرده و هم بیایند و این فضا را ببینند.
به گزارش ایسنا، استاندار کرمان شامگاه ۲۲ شهریورماه از موکب ماهان که پذیرای زائران اربعین حسینی از استان سیستان و بلوچستان و کشورهای افغانستان و پاکستان است، بازدید کرد.
انتهای پیام

