سیداسماعیل حسینی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در ۶ ماهه نخست امسال قریب به ۷۹۲ هزار تن کالا از گمرکات استان مرکزی به ارزش ۵۹۵ میلیون دلار به ۴۷ کشور دنیا صادر شده است.
وی افزود: عمده ترین کالاهای صادراتی شمش آلومینیوم، پیلت آلومینیوم، مقاطع فولادی و آلومینیومی و سایر محصولات بوده است که صادرات این اقلام از نظر ارزشی نیم درصد و از نظر وزنی ۲ درصد رشد داشته است.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی تصریح کرد: عراق، ترکیه، افغانستان و پاکستان بیشترین سهم را از این صادرات به خود اختصاص داده اند.
حسینی میزان کالاهای وارد شده به استان در این مدت را ۷۷ هزار تن عنوان کرد و گفت: ارزش کالاهای وارد شده ۲۸۲ میلیون دلار بوده و اغلب کالاهای وارداتی نیز مربوط به شرکت های تولیدی و شامل مواد اولیه و قطعات خطوط تولید و ماشین آلات خطوط تولید بوده است.
وی با بیان اینکه این کالاها از ۴۲ کشور دنیا به استان مرکزی وارد شده گفت: عمده کشورهای وارد کننده شامل امارات متحده عربی، ترکیه، چین، قطر و هونگ کونگ بوده اند و واردات به استان از نظر ارزشی و وزنی ۲۳ درصد رشد داشته است.
انتهای پیام

