سه‌شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۰
حضور رهبر کره شمالی در مراسم افتتاحیه یک مزرعه گلخانه‌ای

حضور رهبر کره شمالی در مراسم افتتاحیه یک مزرعه گلخانه‌ای

رسانه دولتی کره شمالی امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد، رهبر این کشور همزمان با هفتاد و هفتمین سالروز تاسیس حزب حاکم کارگران، در مراسمی به مناسبت افتتاح ساختمانی در یک مزرعه گلخانه‌ای در شرق کره شمالی شرکت کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، خبرگزاری رسمی کره شمالی موسوم به KCNA گزارش داد: کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی روز دوشنبه همزمان با هفتاد و هفتمین سالروز تاسیس حزب حاکم کارگران، در مراسم افتتاحیه مزرعه گلخانه‌ای "ریونفو" در شهرستان همجو واقع در استان هامگیونگ جنوبی شرکت کرد.

وی در جریان سخنرانی در این مراسم خواستار ساخت مزارع گلخانه‌ای وسیع‌تر در سراسر کره شمالی به منظور توسعه هرچه بیشتر بخش کشاورزی این کشور شد.

کیم جونگ اون در فوریه سال جاری میلادی به مقامات کره شمالی دستور داده بود تا ساخت این مزرعه را تکمیل کنند و تا سالروز تاسیس حزب حاکم این مزرعه را در زمینی که سابقا یک فرودگاه نظامی بود، بسازند.      

براساس گزارش KCNA، این مزرعه دارای بیش از ۸۵۰ بلوک گلخانه مدرن هیدروپونیک و خاکی است که ۲۸۰ هکتار را پوشش می‌دهد و همچنین شامل حدود یک هزار خانه، مدرسه و دیگر تاسیسات است.

کیم جونگ اون با سفری غیرمعمول به این منطقه روستایی در یکی از سالروزهای کلیدی این کشور ظاهرا قصد داشت تا نشان دهد که در بحبوحه کمبود شدید مواد غذایی که با باران‌های شدید مکرر و پاندمی کرونا تشدید شده، به زندگی مردم اهمیت می‌دهد.

در همین حال، گزارشات رسانه‌های کره شمالی نشان دادند که این کشور رویدادهای فرهنگی مختلفی برای جشن گرفتن سالروز تاسیس حزب حاکم برگزار کرده است اما هیچ مانور نظامی یا رویداد سیاسی بزرگی در بین نبود.

در گزارش خبرگزاری KCNA آمده است، کیم جونگ اون بر مانورهای اتمی تاکتیکی که از ۲۵ سپتامبر تا ۹ اکتبر برای ارزیابی استفاده شبیه‌سازی شده از موشک‌های اتمی در واکنش به تازه‌ترین مانورهای نظامی مشترک کره جنوبی و آمریکا برگزار شده بود، نظارت داشت.

حزب حاکم کره شمالی ضمن اعلام پروژه تبدیل پایگاه هوایی ریونفو به یک مزرعه پیشرفته و مدلی برای تمدن روستایی، آن را یک "وظیفه خطیر" برای کمک به دستیابی به هدفش برای ارتقای سطح زندگی مردم که در نشست سیاسی کلیدی دسامبر گذشته تعیین شده بود، دانست.     

کره شمالی از این منطقه برای چندین پرتاب موشک بالستیک کوتاه برد از جمله موشک‌های کی ان-۲۵ در نوامبر ۲۰۱۹ میلادی و کی ان-۲۳ در مارس ۲۰۲۱  استفاده کرده بود.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان