سه‌شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۵
کسب دو مدال طلا جودو نابینایان و کم بینایان در قهرمانی جهان

رقابتهای قهرمانی جهان جودو نابینایان و کم بینایان - باکو

کسب دو مدال طلا جودو نابینایان و کم بینایان در قهرمانی جهان

در اولین روز از رقابتهای قهرمانی جهان جودو نابینایان و کم بینایان در باکو، دو نماینده ایران به دو مدال طلا دست یافتند.

به گزارش ایسنا، در اولین روز از رقابتهای قهرمانی جهان جودو نابینایان و کم بینایان در باکو، میثم بنی طباء و وحید جدی دو جودوکار ‌کشورمان به دو مدال طلا دست یافتند.

در این رقابتها میثم بنی طباء در وزن ۶۰ کیلو گرم که با شکست حریفانی از قزاقستان، ازبکستان و ونزوئلا فینالیست شده بود در دیدار فینال نماینده ترکیه را شکست داد و به مدال طلا رسید.

هپچنین وحید جدی که در وزن ۷۳ کیلوگرم جودوکاران مغولستان، گرجستان و قزاقستان را مغلوب خود کرده بود در دیدار فینال نماینده اوکراین را شکست داد و به مدال طلا دست یافت‌.

در ادامه این رقابتها فردا چهارشنبه ۱۸ آبان سه نماینده کشورمان امید جعفری، وحید نوری و محمد رضا خیرالله زاده به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی