دوشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۳
منبع: نمایندگی دانشگاه اصفهان
شکست نزدیک گاندوها برابر رقیب سنتی

هفته هجدهم لیگ برتر بسکتبال:

شکست نزدیک گاندوها برابر رقیب سنتی

اصفهان (ایسنا) - تیم بسکتبال ذوب‌آهن در رقابتی نزدیک با حساب ۷۲ بر ۷۵ نتیجه را به کاله مازندران واگذار کرد.

تیم بسکتبال ذوب‌آهن، یکشنبه (۱۸ دی ماه) در چارچوب هفته هجدهم لیگ برتر بسکتبال کشور در ورزشگاه ملت اصفهان میزبان کاله مازندران بود که این رقابت نزدیک و پرحاشیه با حساب ۷۵ بر ۷۲ به سود مهمان مازندرانی تمام شد.

فرزاد کوهیان در این بازی آرمان زنگنه، محمد حسن‌زاده، علی کاشانی، سجاد مشایخی، فرید اصلانی، محمدحسین احمدی، علیرضا سرداریان، محمدحسین جعفری، عسگری‌فر، حمید ضیایی، امیرعلی قلی‌زاده و محمدرضا اکبری را در لیست نفرات قرار داد و سرمربی کاله نیز محمدهادی لکزایی‌فرد، بهنام پیام، میثم میرزایی، محمدمهدی لکزایی‌فرد، امیر صدیقی، مهدی مجیدی، امیرمحمد باقری، پاتریک رونالد رمبرت، نصرت یازرلو، متین آقاچان‌پور، جلال آقامیری و امیرحسن یازرلو را فراخواند.

به گزارش ایسنا، این دیدار چالش‌برانگیز یکی از نبردهای رقبای همیشگی بود که کوارتر نخست با برتری سبزپوشان استارت خورد و ۲۵ بر ۱۵ به سود ذوب‌آهن تمام شد.

در دومین کوارتر کاله‌ای‌ها عملکرد بهتری داشته و توانستند اختلاف امتیازات را کاهش دهند. در نهایت با خطاهای فردی بیشتر ذوبی‌ها اختلاف به پنج رسیده و  با نتیجه ۴۰ بر ۳۵ به سود ذوب‌آهن تمام شد.

کوارتر سوم از همان ابتدا کاله توانست امتیاز را به تساوی بکشاند و دو تیم پا به پای هم پیش رفتند. این کوارتر نیز با تساوی ۵۵ تمام شد تا کار برای ذوبی‌ها سخت شود.

کوارتر پایانی کاله با عملکرد بهتر و پرتاب‌های ۳ امتیازی بدون خطا ۷ امتیازی پیش افتاد کار را به نتیجه ۷۱ بر ۶۳ رساند. با اینکه گاندوها تلاش زیادی برای جبران امتیازات کردند، اما در نهایت این دیدار با نتیجه ۷۵ بر ۷۲ به سود کاله مازندران به پایان رسید.

گفتنی است رفتار عجیب ناظر این بازی با بازیکنان و هواداران حاشیه‌ساز شد.

انتهای پیام