چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۶
منبع: نمایندگی مرکزی
یک میلیون اصله نهال آماده توزیع در استان مرکزی است

یک میلیون اصله نهال آماده توزیع در استان مرکزی است

مرکزی (ایسنا) - معاون فنی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: یک میلیون نهال برای توزیع در هفته منابع طبیعی آماده شد.

سینا دودانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: یک میلیون اصله نهال در استان مرکزی آماده توزیع در هفته منابع‌طبیعی( ۱۵ تا ۲۲ اسفندماه) است و از این تعداد، ۵۰۰ هزار اصله نهال صنوبر و ۵۰۰ هزار اصله نهال از گونه‌های فضای سبز است که از ابتدای اسفندماه تا پایان هفته منابع طبیعی در صورت مساعد بودن شرایط جوی در نقاط مختلف استان توزیع می‌شود.

وی با بیان اینکه متقاضیان دریافت نهال صنوبر برای زراعت چوب در استان مرکزی، می‌توانند حداکثر تا تاریخ ۲۵ بهمن‌ماه امسال، تقاضای مکتوب و نقشه زمین خود را به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری محل کاشت نهال تحویل دهند، افزود: پس از ثبت تقاضا و تایید زمین و آب محل کشت این نهال‌ها توسط کارشناسان، انعقاد قرارداد زراعت چوب با متقاضی انجام می‌شود.

معاون فنی اداره ‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی افزود: متقاضیان پس از صدور حواله نهال می‌توانند در زمان تعیین شده با مراجعه به نهالستان اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی، نهال موردنیاز خود را دریافت کنند.

وی در خصوص دریافت نهال‌های فضای سبز برای مردم نیز گفت: با توجه به تفاهم‌نامه اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی با فرمانداری‌ها عموم مردم می توانند از طریق دهیاری و شوراهای اسلامی اقدام به دریافت نهال کنند و در راستای اجرای مواد ۲۲ و ۲۴ قانون هوای پاک، مردم در شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت از جمله اراک، ساوه، دلیجان، شازند و خمین می‌توانند مانند سال‌های گذشته از طریق شهرداری‌ها اقدام کنند.


انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها