دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۳
منبع: میزان
انهدام شاخه نظامی گروهک تروریستی «حرکة النضال» در ایران

انهدام شاخه نظامی گروهک تروریستی «حرکة النضال» در ایران

شش نفر از اعضای گروهک تروریستی حرکة النضال که در سال‌های ۹۶ و ۹۷ اجرای بخشی از عملیات‌های مسلحانه این گروهک در استان خوزستان را بر عهده داشتند به اعدام محکوم شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از میزان ،دادگاه انقلاب شهرستان اهواز، شش نفر از عناصر گروهک تروریستی حرکة النضال را به اعدام محکوم کرد.  این افراد عبارتند از: علی مجدم، محمدرضا مقدم، معین خنفری، حبیب دریس، عدنان غبیشاوی و سالم موسوی 

اعضای شاخه نظامی این گروهک تروریستی که دستورات سرکردگان ساکن اروپای خود نظیر حبیب نبگان و حبیب الله چعب را اجرا می‎‌کردند، درعملیات‌های تروریستی جداگانه دو بسیجی به نام‌های علی صالحی مجد و یونس بحر در آبادان و یکی از کارکنان نیروی انتظامی به نام الله‌نظر صفری و یک سرباز وظیفه به نام محمدرضا رفیعی نسب را در بندر امام خمینی (ره) به شهادت رسانده بودند.

تشریح نحوه شهادت ماموران انتظامی و بسیجی

عناصر این گروهک تروریستی که در ایران دستگیر شدند، شیوه اقدامات خود را در جلسات دادگاه به این شکل شرح داده‌اند: «اهداف علمیاتی خود را به صورت سیار انتخاب می‌کردیم، گشت نیروی انتظامی یا بسیج را تعقیب و در جای خلوت آن‌ها را غافلگیر و ترور می‌کردیم».

یکی از عاملان شهادت دو بسیجی درباره جزییات این عملیات تروریستی گفته است: «بسیجی‌ها را در منطقه آبادان نزدیک شط دیدیم. از کنار آن‌ها عبور کردیم. آخر بلوار دور زدیم. خلاف جهت به سمت آن‌ها حرکت کردیم. گوشی را از دوستم گرفتم تا از صحنه ترور برای گروه حرکة النضال فیلم بگیرم. دو بسیجی را به رگبار بستیم، نقش بر زمین شدند. فرار کردیم به سمت خرمشهر. هدف بعدی انفجار ایستگاه گاز خرمشهر بود که به سمت آنجا رفتیم و ساعت یک ونیم بامداد کنار ایستگاه گاز توقف کردیم. دو نارنجک به سمت ایستگاه پرتاب کردیم. از این صحنه فیلم گرفتیم و ارسال کردیم».

یکی از متهمان نیز عملیات ترور ماموران نیروی انتظامی را اینگونه شرح داده است: «بعد از تعویض پلاک خودروها در سربندر دور می‌زدیم و می‌چرخیدیم. هرچه گشتیم پلیس یا بسیجی ندیدیم. رفتیم ماهشهر یک گشتی پلیس دیدیم، ولی به علت نامناسب بودن موقعیت آن‌ها را ترور نکردیم و در یک جاده خاکی توقف کردیم. ساعت دوازه شب در بندرامام در فلکه دوم ورودی شادگان به سربندر یک گشتی پلیس با دو سرنشین را دیدیم و آن‌ها را تا چراغ قرمز تعقیب کردیم، ماشین توقف کرد. دو اسلحه کلاشینکف با خشاب کامل همراه داشتیم. با کلاش به سمت خودرو آن‌ها تیراندازی کردم. یک خشاب هم فاروق (از متهمان پرونده) خالی کرد، به طوری که ماشین پلیس کاملا گلوله باران شد. دو نفر پلیس را کشتیم. فیلم را برای گروه فرستادیم و تایید شد».

تیراندازی به مقرهای نظامی، انتظامی و بسیج، پرتاب نارنجک، عملیات مسلحانه منجر به تیراندازی به پایگاه بسیج والفجر، پرتاب نارنجک به پمپ گاز خرمشهر، پرتاب نارنجک و تیراندازی به پایگاه بسیج کوت امیر، بمب‌گذاری جنب دیوار پاسگاه سویسه، تهیه و ساخت بمب به قصد بمب‌گذاری کلانتری ۱۲ اهواز، ساخت بمب دست‌ساز، احراق عمدی عابر بانک‌های شهرستان شادگان و بندر امام خمینی (ره)، پرتاب نارنجک به جایگاه گاز شهرستان خرمشهر، تیراندازی به حسینیه شهدای شادگان، کمین ناموفق برای ترور بسیجیان و ماموران ناجا در مسیر سه راهی شادگان ماهشهر و آبادان، تیراندازی به قرارگاه پلیس اطلاعات و امنیت در شادگان، تیراندازی به خودروی سپاه و مجروح کردن یک نفر، حمل، نگهداری و فروش سلاح جنگی از جمله اهم اقدامات تروریستی متهمان این پرونده است.

همچنین تلاش برای انفجار بمب در میان مردم در فرودگاه همزمان با بازی فوتبال تیم‌های پرسپولیس و فولاد و برنامه ریزی برای ب