شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۳
منبع: نمایندگی هرمزگان
افزایش محسوس دما در هرمزگان

کارشناس هواشناسی استان هرمزگان خبرداد

افزایش محسوس دما در هرمزگان

هرمزگان (ایسنا) - کارشناس هواشناسی استان هرمزگان گفت: از لحاظ دمایی از روز دوشنبه تا پایان هفته در بیشتر مناطق به ویژه شرق استان، افزایش محسوس دما پیش بینی می‌شود.

مرضیه سی سی پور در گفت و گو با ایسنا، افزود: آسمان هرمزگان صاف تا قسمتی ابری به تدریج با افزایش ابر و در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات استان با رشد ابر و احتمال رگبار پراکنده باران گاهی رعد و برق پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان با اشاره به اینکه دریا نسبتا آرام و ساعاتی از روز با وزش باد سطحی کمی مواج پیش بینی می‌شود، تصریح کرد: از لحاظ دمایی از روز دوشنبه تا پایان هفته در بیشتر مناطق به ویژه شرق استان، افزایش محسوس دما پیش بینی می‌شود.

وی بیان کرد: روزهای پنجشنبه و جمعه با نزدیکی یک موج بارشی، در پاره‌ای نقاط غربی و شمالی و مناطق مرتفع استان رگبار باران و رعد و برق و تند باد لحظه‌ای پیش بینی می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها