• دوشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1402050201221

ادامه تجاوزگری نظامیان رژیم صهیونیستی در کرانه باختری

ادامه تجاوزگری نظامیان رژیم صهیونیستی در کرانه باختری

پس از یورش نظامیان صهیونیستی به اردوگاه نور شمس در شرق شهر طولکرم در شمال کرانه باختری اشغالی منابع خبری از تجاوزگری جدید آنها با یورش به اردوگاه «عسکر» در نابلس و درگیری با مبارزان فلسطینی در آن خبر دادند.

به گزارش ایسنا، شبکه فلسطین الیوم در این باره اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی پس از یورش به طولکرم و اریحا به اردوگاه عسکر در نابلس یورش بردند و با نیروهای مقاومت درگیر شدند.

طبق این گزارش، صهیونیست‌ها در جریان این یورش اقدام به محاصره خانه یکی از مبارزان فلسطینی کردند و با نیروهای مقاومت درگیر شدند.

فلسطین الیوم همچنین گزارش داد که صهیونیست‌ها علی‌رغم محاصره خانه مذکور اما در پی مقاومت مبارزان فلسطینی موفق به بازداشت فرد مورد نظرشان نشدند. نظامیان ارتش رژیم اشغالگر همچنین به سمت اهالی این اردوگاه گاز اشک‌آور شلیک کرده و به سمت آنها تیراندازی کردند.

طبق این گزارش در این حمله یک شهروند فلسطینی به دلیل اصابت گلوله مجروح شد.

فلسطین الیوم در ادامه اعلام کرد که صهیونیست‌ها در اقدامی غیر انسانی یک کودک ۱۳ ساله را گروگان گرفته تا پدر وی را مجبور به تسلیم شدن بکنند اما موفق نشدند.

این در حالی است که صبح امروز نیز نظامیان ارتش رژیم اشغالگر به اردوگاه‌های نور شمس در طولکرم و عقبه جبر در اریحا یورش برده و با نیروهای مقاومت درگیر شده بودند.

انتهای پیام