• یکشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1403020201312

حماس اخباری از انتقال دفتر سیاسی خود از دوحه را تکذیب کرد

حماس اخباری از انتقال دفتر سیاسی خود از دوحه را تکذیب کرد

مقامات جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) گزارش‌ها درخصوص انتقال دفتر سیاسی این جنبش به خارج از قطر را تکذیب کردند.

به گزارش ایسنا، ۲ مقام جنبش حماس، گزارش‌ها مبنی‌بر اینکه رهبری این جنبش در نظر دارد قطر را ترک کرده و کشور دیگری را به عنوان میزبان انتخاب کند، تکذیب کردند.

براساس نوشته روزنامه عبری‌زبان هاآرتص، این ۲ مقام جنبش حماس همچنین اعلام کردند که این جنبش خواهان تقویت روابط با ترکیه از جمله دریافت کمک مستقیم از این کشور است.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه و اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس روز شنبه در استانبول در مورد آخرین تحولات حمله رژیم صهیونیستی به غزه رایزنی کردند.

طبق گزارش ریاست جمهوری ترکیه، دو طرف بر لزوم آتش‌بس دائم و فوری در غزه تاکید کردند. اردوغان در دیدار هنیه در آنکارا تاکید کرد: بی‌شک اسرائیل یک روز بهای ظلم به مردم فلسطین را پرداخت خواهد کرد.

انتهای پیام