سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۲۲:۲۹
بازتاب گسترده عملیات موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی

بازتاب گسترده عملیات موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی

عملیات موشکی تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی، توجه رسانه‌های سراسر جهان را به خود جلب کرده است.

به گزارش ایسنا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه سه‌شنبه و در بیانیه‌ای از هدف قرار دادن قلب اراضی اشغالی در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی خبر داد.

نمایندگی ایران در سازمان ملل نیز در این راستا، در بیانیه‌ای اعلام کرد: پاسخ‌ حقوقی، منطقی و مشروع ایران به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن اتباع و منافع ایران و تعرض به حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت.

اما عملیات موشکی ایران با واکنش‌های بسیاری روبرو شده است.

شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» در گزارشی با نشر تصاویر اصابت موشک‌های بالستیک ایران با اهداف خود نوشت: «به باور ارتش اسرائیل، ایران ۱۸۰ موشک بالستیک علیه اسرائیل شلیک کرده است.»

البته یک مقام ارشد نظامی صهیونیست به این شبکه گفت: «این شمارش، حدس اولیه است. انتظار می‌رود تعداد موشک‌ها بسیار بیشتر باشد».

سی ان ان همچنین به نقل از منابع صهیونیست به موفقیت عملیات موشکی اذعان کرد و نوشت: «موشک‌های بالستیک ایران در مناطق مرکزی و جنوبی اسرائیل با اهداف خود اصابت کرده‌اند.»

این شبکه همچنین به هراس سراسر ساکنین سرزمین‌های اشغالی اشاره کرد و نوشت شامگاه سه‌شنبه و با شروع عملیات موشکی ایران، سراسر ساکنین اسرائیل (فلسطین اشغالی) به پناهگاه‌های متعدد فرار کردند.

خوشحالی شهروندان لبنان از عملیات ایران

شبکه خبری «الجزیره» قطر نیز در گزارشی با اشاره به موفقیت عملیات موشکی ایران، به نقل از سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نوشت: «عملیات ایران متوقف و تاکنون هیچ تلفاتی گزارش نشده و همه ساکنین اسرائیل در پناهگاه به سر می‌برند.»

این شبکه خبری همچنین با اشاره به بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت که هرگونه اقدام ستیزه‌جویانه از سوی اسرائیل با «واکنشی سهمگین‌تر روبرو خواهد شد.»

الجزیره همچنین از خوشحالی شهروندان لبنان در بیروت اشاره کرد و نوشت: «سراسر پایتخت لبنان درحال جشن گرفتن عملیات موشکی بی‌سابقه ایران علیه اسرائیل است.»

روزنامه «لوموند» فرانسه نیز در وصف عملیات موشکی ایران نوشت: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در تلافی ترور سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان و اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، سراسر اسرائیل را موشک‌باران کرد.»</