• جمعه / ۲۳ آذر ۱۴۰۳ / ۰۱:۱۱
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد مطلب: 1403092316551

عبدالحمیدی امتیازآورترین بازیکن دیدار فولاد با تیم برزیلی شد

عبدالحمیدی امتیازآورترین بازیکن دیدار فولاد با تیم برزیلی شد

علیرضا عبدالحمیدی در سومین مسابقه فولاد در والیبال قهرمانی باشگاه‌های جهان، امتیازآورترین بازیکن دیدار این تیم با نماینده برزیل شد.

به گزارش ایسنا، تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان که به عنوان قهرمان آسیا در مسابقات قهرمانی باشگاه‌های جهان حضور دارد، در آخرین مسابقه خود از دور مقدماتی این رقابت‌ها پنشنبه شب، ۲۲ آذر به مصاف پرایا کلوب از برزیل رفت و به پیروزی رسید.

شاگردان بهروز عطایی که پیش از این صعود خود را به نیمهه‌نهایی قطعی کرده بودند، امشب موفق شدند در سه ست پیاپی با امتیازهای ۲۵ بر ۱۶، ۲۵ بر ۱۳و ۲۵ بر ۲۱ برنده و به عنوان صدرنشین گروه اول راهی دور دوم مسابقات  شوند.

علیرضا عبدالحمیدی در این مسابقه ۱۸ امتیاز به دست آورد که امتیازآورترین بازیکن زمین شد.

علی حاجی‌پور دیگر بازیکن فولاد هم موفق به کسب ۱۴ امتیاز شد که دومین بازیکن امتیازآور زمین بود.

فولاد در گروه اول این مسابقات با تیم‌های الاهلی اسپورتینگ کلاب مصر، لوبه چیویتانوا ایتالیا و پرایا کلوب از برزیل همگروه بود و در هر سه مسابقه به پیروزی رسید. به این ترتیب صدرنشین این گروه شد.

انتهای پیام