• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1403111511155
  • خبرنگار : 71290

در دیدار بیکدلی با علمای شیعه بامیان مطرح شد

تقویت همکاری‌های ایران و افغانستان به نفع دو ملت است 

تقویت همکاری‌های ایران و افغانستان به نفع دو ملت است 

سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان با «مولوی سرحدی» والی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، «علیرضا بیکدلی» سرپرست سفارت کشورمان در کابل در سفر به ولایت بامیان در دیدار با «مولوی سرحدی» والی این ولایت درباره فعالیت‌های همکاری‌های ایران و افغانستان مربوط به ولایت بامیان از جمله در زمینه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبادل نظر کرد. 

همچنین سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان با شورای علمای شیعه در بامیان ملاقات کرد. اعضای شورا، تقویت همکاری‌های ایران و افغانستان را موجب تقویت وحدت اسلامی و به نفع ۲ ملت عنوان کردند. 

بیکدلی در جریان این سفر از آثار تاریخی شهر بامیان نیز دیدن کرده و خواستار تقویت روابط میان بامیان و استان‌های ایران شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha