شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۸:۲۲
ادارات، دانشگاه ها و مدارس خراسان شمالی یکشنبه تعطیل است

ادارات، دانشگاه ها و مدارس خراسان شمالی یکشنبه تعطیل است

خراسان شمالی (ایسنا) - سرپرست معاونت عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی مبنی بر برودت هوا و بارش نزولات آسمانی در راستای مدیریت مصرف انرژی، یکشنبه ۲۱ بهمن تعطیل اعلام می‌شود.

سید مجتبی علوی مقدم ضمن درخواست از شهروندان به منظور کاهش دو درجه‌ای دما در ساختمان‌ها، کاهش مصرف برق و مدیریت سفر های غیرضروری افزود: مطابق تصمیم‌های اتخاذ شده در کارگروه مدیریت انرژی و با موافقت استاندار خراسان شمالی، همه دستگاه‌های اجرایی، مدارس و دانشگاه‌ها و شهرداری‌ها، فردا بیست و یکم بهمن جهت جلوگیری از افت فشار گاز، تعطیل خواهند بود اما بانک‌های استان ملزم به برقراری شعب کشیک از ساعت ٩ صبح تا ١٣ هستند.

وی ادامه داد: مراکز امدادی، عملیاتی، دستگاه‌های خدمات‌رسان و حوزه‌های بهداشتی و درمانی مستثنا هستند و هم چنان به ارائه خدمات ادامه می دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها