• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۳:۰۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403112116314
  • خبرنگار : 71933

اسموتریچ: توافق آتش‌بس کنونی خطرناک است

اسموتریچ: توافق آتش‌بس کنونی خطرناک است

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی گفت: من با توافق کنونی برای تبادل اسرا مخالفم زیرا توافقی خطرناک بوده و شرایط را برای بازسازی کادر رهبری جنبش حماس فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا، «بتزال اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کرد: «عقب نشینی از محور نتساریم از جمله دلایل مخالفت ما با توافق آتش بس بود، اما این مسأله قابل چشم پوشی بوده و نباید به یک سراشیبی خطرناک تبدیل شود.»

وی گفت: «هر کسی در برابر دیکته‌های سیاسی طرف مقابل در چارچوب توافق آزادسازی اسرا تسلیم شود نمی‌تواند در جایگاه رهبر «اسرائیل» قرار گیرد.»

اسموتریچ با اشاره به این‌که «من با توافق کنونی برای تبادل اسرا مخالفم زیرا توافقی خطرناک بوده و شرایط را برای بازسازی کادر رهبری جنبش حماس فراهم می‌کند»،  گفت: «من آمادگی خود برای حمایت از توافق تبادل اسرا که متضمن خلع سلاح غزه و نابودی حماس باشد را اعلام می‌کنم.»

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «طرح ترامپ برای اخراج فلسطینیان عملیاتی است و این تنها راهکار واقعی برای غزه بوده و برای اجرای آن تلاش خواهم کرد.»

وی با بیان این‌که «باید حماس نابود شود چرا که به هیچ فردی اجازه خروج از غزه را نمی‌دهد»، گفت: «مرحله دوم توافق تبادل اسرا خط قرمز بوده و نباید از آن عبور کرد و دولت ما هرگز دچار این جنون نمی‌شود.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha