• سه‌شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403112317301
  • خبرنگار : 71516

گارد مرزی سوریه نیروهای خود را در مرز با لبنان مستقر کرد

گارد مرزی سوریه نیروهای خود را در مرز با لبنان مستقر کرد

اداره عملیات نظامی سوریه نیروهای گارد مرزی خود را از سمت روستای القصیر در حومه غربی حمص در مرز سوریه و لبنان مستقر کرد.

به گزارش ایسنا، منابع سوری اعلام کردند که استقرار این نیروها در مرز سوریه و لبنان پس از پاکسازی این منطقه صورت گرفت.

این منابع افزودند افراد مسلحی که با آنها درگیر شده بودند با هماهنگی اداره عملیات نظامی و ارتش لبنان به طور کامل به سمت خاک لبنان عقب نشینی کردند.

اداره عملیات نظامی سوریه در طول عملیات امنیتی اخیر خود، اسلحه، کارخانه‌های تولید مواد مخدر و یک چاپخانه جعل ارز خارجی را مصادره کردند.

«ندیم مدخانه» مدیر اداره امنیت مرزی در حمص، گفت: عملیات نظامی تقریبا رو به پایان است زیرا اداره امنیت مرزی از طریق این عملیات بر کنترل مناطق محوری مرزی که شاهد درگیری‌های مداوم با گروه‌های مسلح بودند، تمرکز دارد.

وی توضیح داد که اداره امنیت مرزی از ترس بازگشت گروه‌های مسلح همچنان در این منطقه در آماده باش است.

وی گفت: هماهنگی خوبی بین ارتش سوریه، امنیت مرزی و ارتش لبنان وجود دارد تا درگیری‌ها تشدید نشود و از بروز هرگونه حادثه در مرزهای مشترک جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha