• پنجشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۱:۵۴
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1403112519118
  • خبرنگار : 90111

فلورنتینو پرس قیمت وینیسیوس را به نماینده عربستان اعلام کرد

فلورنتینو پرس قیمت وینیسیوس را به نماینده عربستان اعلام کرد

طبق اعلام روزنامه آس، فلورنتینو پرس به نماینده عربستان اعلام کرده است که رقم فسخ قرارداد وینیسیوس یک میلیارد یورو است و تنها با این رقم حاضر به فروش این بازیکن است.

به گزارش ایسنا، وینیسیوس یکی از بازیکنانی است که عربستانی ها سخت در تلاش هستند تا او را جذب کنند.

صندوق سرمایه گذاری عربستان بعد از جدایی نیمار قصد دارد که وینیسیوس را به لیگ این کشور بیاورد که البته جذب این بازیکن برزیلی اصلا آسان نیست.

روزنامه آس اعلام کرد که فلورنتینو پرس رقم فروش وینیسیوس را به نماینده عربستان اعلام کرده است.

آس نوشت: فلورنتینو پرس رقم فسخ قرارداد وینیسیوس را یک میلیارد یورو اعلام کرد. البته رئیس باشگاه رئال‌مادرید حاضر به برگزاری نشست با نماینده عربستان درباره انتقال وینیسیوس نشده است.

وینیسیوس با آمدن آنچلوتی به ستاره رئال مادرید تبدیل شده است. البته حواشی زیاد او باعث شده تا احتمال جدایی او وجود داشته باشد.

این ستاره برزیلی تا سال ۲۰۲۷ با رئال مادرید قرارداد دارد و باید دید که آیا قراردادش تمدید می شود یا از رئال جدا خواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha