• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403112720047
  • خبرنگار : 71496

کردهای سوریه: کمیته مقدماتی کنفرانس گفت‌وگوی ملی نماینده تمامی گروه‌ها نیست

کردهای سوریه: کمیته مقدماتی کنفرانس گفت‌وگوی ملی نماینده تمامی گروه‌ها نیست

شورای سوریه دموکراتیک امروز (شنبه) با انتقاد از روند تشکیل کمیته مقدماتی کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه در چارچوب مرحله انتقالی که این کشور شاهد آن است، تاکید کرد که این کمیته نماینده تمامی گروه‌های سوریه نیست.

به گزارش ایسنا، شورای سوریه دموکراتیک (مسد) در واکنش به روند تشکیل کمیته مقدماتی کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه در بیانیه‌ای تاکید کرد: کمیته مقدماتی برای کنفرانس گفت‌وگوی ملی نماینده همه گروه‌های مختلف سوریه نیست و با نگرانی بسیاری روند تشکیل این کمیته را دنبال می‌کند.

این بیانیه کمی بعد از آن منتشر شد که کمیته مقدماتی اعلام کرد که از نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) برای حضور در این کنفرانس دعوت نخواهد شد.

به گزارش سایت «لبنان۲۴»، مسد در ادامه بیانیه خود تاکید کرد: این کمیته از یک رویکرد و دیدگاه سیاسی تشکیل شد و این اصل نمایندگی عادلانه و فراگیر تمامی گروه‌های مردم سوریه را نقض می‌کند.

سوریه پس از سقوط دولت بشار اسد، رئیس جمهور سابق این کشور در هشتم دسامبر در پی کنترل گروه‌های مسلح بر تعدادی از شهرها و رسیدن آنها به دمشق، وارد مرحله انتقالی شد.

شورای سوریه دموکراتیک همچنین تاکید کرد که «حذف آشکار و اهمال تعمدی در خصوص گروه‌های سیاسی، اجتماعی و قومیتی سوریه که بخش بزرگ و قابل توجهی از جامعه سوریه را تشکیل می‌دهند، وجود دارد و کنار گذاشتن آنها به منزله نقض آشکار اصل مشارکت ملی است.»

همچنین این شورا تاکید کرد: سخنان سخنگوی کمیته مقدماتی در کنفرانس ۲ روز قبل او حاکی از سلب اختیارات مردم سوریه برای تصمیم‌گیری درباره آینده کشور خود و ساختار دولت و ترکیب آن است.

شورای یاد شده در پایان بر لزوم مشارکت همه گروه‌ها در تمامی مراحل و بخش‌ها و الزامات عملیات انتقالی در این کشور تاکید کرد و بازنگری در تشکیل این کمیته را خواستار شد.

احمد الشرع (ابو محمد الجولانی) فرمانده هیات تحریر الشام، پس از کنترل بر دمشق ریاست دوره انتقالی در سوریه به مدت چهار سال را بر عهده گرفت و انحلال ارتش، پارلمان و حزب بعث از جمله تصمیماتی است که او تاکنون گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha