• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403120100131
  • خبرنگار : 71516

اذعان وزیر صهیونیست: کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه یک طرح اخراج است

اذعان وزیر صهیونیست: کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه یک طرح اخراج است

وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی گفت تلاش‌های این رژیم برای کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه یک طرح اخراج است.

به گزارش ایسنا، روزنامه تایمز چاپ اراضی اشغالی گزارش داد، «شلومو کرعی» وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی گفت: کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه اجباری خواهد بود، نه داوطلبانه. تلاش‌های ما برای بیرون راندن فلسطینی‌ها از غزه یک طرح اخراج است.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پیشتر خواستار کوچاندن اهالی نوار غزه به کشورهای همسایه از جمله مصر و اردن شده بود. پافشاری رئیس‌جمهور آمریکا برای کوچاندن ساکنان غزه از این باریکه ادامه دارد؛ اقدامی که بسیاری از مقامات عربی آن را «خطرناک» توصیف کرده‌اند. این اظهارات تحریک‌آمیز با محکومیت بین‌المللی هم مواجه شده است.

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی نیز بعدا طرح رئیس جمهور آمریکا درباره کوچاندن مردم غزه را تصویب کرد. در پی اعتراضات کشورها، کاخ سفید هم به تازگی گفت که منتظر طرح کشورهای عربی برای غزه است.

۱۹ ژانویه توافق آتش‌بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی وارد مرحله اجرایی شد. این توافق شامل سه مرحله است که هر مرحله ۴۲ روز طول می‌کشد. در راستای مرحله نخست تاکنون حدود ۲۰ اسیر اسرائیلی در ازای ده‌ها اسیر فلسطینی آزاد شده‌اند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا بین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ در غزه یک نسل‌کشی به راه انداخت که حدود ۱۶۰ هزار شهید و مجروح بر جای گذاشت. بیشتر قربانیان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند و بیش از ۱۴ هزار تن هم هنوز مفقود هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۲-۰۱ ۱۸:۱۱

باید از چهره های مقامات نظامی و انتظامی آمریکا و اسراعیل که در تحویل بمب به اسراعیل و بمباران مردم فلسطین شرکت می‌کنند تصویر برداری شود و در آینده آنها را در کشورهای مختلف دستگیر کرد.