• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403120402298
  • خبرنگار : 71415

مدودف: ترامپ و تیمش به رهبران بی‌ادب اوکراین احترام نمی‌گذارند

مدودف: ترامپ و تیمش به رهبران بی‌ادب اوکراین احترام نمی‌گذارند

رئیس جمهور سابق روسیه تاکید کرد دونالد ترامپ و تیمش احترامی برای رهبران اوکراین که به طرزی بی‌ملاحظه نسبت به آنها بی‌ادب بوده‌اند، قائل نیستند.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری مدودف»، معاون فعلی رئیس شورای امنیت روسیه و رئیس جمهور سابق این کشور در پستی که در کانال خود در پیام‌رسان «تلگرام» منتشر کرد، نوشت: «ترامپ، ایلان ماسک [کارآفرین میلیاردر آمریکایی مشاور ترامپ] و دیگران دست کم هیچ گونه علاقه یا احترامی نسبت به اوباش حاکم در کی‌یف قائل نیستند. اصلا آنها و به ویژه ترامپ چرا باید این کار را بکنند؟ هر چه باشد این دلقک معتاد از قدیم عادت داشته که مقابل صورت او دروغ بگوید. و بعدا هم اساسا خودش را حامی جو بایدن [رئیس جمهور سابق آمریکا] در زمان تبلیغات انتخابات نشان داد. حالا هم دارد کاملا قلدرمآبانه رفتار کرده و به تیم جدید ترامپ بی‌احترامی می‌کند.»

به گفته مدودف باید درباره دولت ترامپ تنها بر اساس اقدامات و اعمال این دولت قضاوت و ارزیابی کرد.

این سیاستمدار سرشناس روس نوشت: «به عنوان یک قاعده کلی فریب دادن رقیبان کاری است که ارزش انجام دادنش را دارد. در تاریخ دیپلماسی از این دست موارد زیاد دیده شده است. و البته تا آنجا که به دولت ترامپ هم مربوط است ما باید درباره آنها تنها از روی اعمالشان قضاوت کنیم و باید منتظر باشیم و این اعمال را ببینیم. اما در ارتباط با اوکراین سابق نیز باید پرسید آیا واقعا تلاشی برای فریبکاری وجود دارد؟»

مدودف تصریح داشت: راهی که پیش روی حکومت کی‌یف وجود دارد اعلام برگزاری انتخابات و آماده شدن برای تسلیم است.

معاون رئیس شورای امنیت روسیه تاکید کرد: «آنها باید خودشان را به پای آمریکایی‌ها بیندازند، آنها را بوسه باران کنند، برای برگزاری انتخابات زودهنگام فراخوان دهند و برای پذیرش پایان ناخوشایندی برای جنگ آماده باشند. اساسا شما باید برای تسلیم آماده شوید.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha