• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۷:۱۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403120502837
  • خبرنگار : 71234

برای حضور در مراسم تشییع نصرالله

قالیباف عازم لبنان شد

قالیباف عازم لبنان شد
عکس آرشیوی است

رئیس مجلس شورای اسلامی به همراه هیات بلندپایه ایرانی برای شرکت در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله عازم لبنان شد.

به گزارش ایسنا، صبح امروز محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به همراه تعدادی از نمایندگان مجلس و هیات بلندپایه ایران تهران را به مقصد به بیروت ترک کرد تا در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله شرکت کند.

رییس مجلس در رأس هیأتی بلندپایه متشکل از مقامات ارشد ایرانی در این مراسم شرکت می‌کند که در آن مقامات و چهره‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از ۶۵ کشور دنیا در کنار سایر مردم دلداده جبهه مقاومت حضور دارند.

دیدار و گفت‌وگو با مقامات و مسئولان عالی‌رتبه لبنانی از دیگر برنامه‌های رییس مجلس در جریان این سفر است.

قالیباف پیش از سفر به لبنان برای شرکت در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله در سخنانی گفت: توفیق داریم با هیاتی متشکل از نمایندگان دفتر مقام معظم رهبری، دولت، قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی و برخی از خانواده‌های معظم شهدا و شخصیت‌های فرهنگی و سازمان‌ها و نهادها به منظور شرکت در مراسم تشییع شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین به بیروت می‌روم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha