• چهارشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403120805579
  • خبرنگار : 71129

وال استریت ژورنال: حماس برای جنگ آماده است

وال استریت ژورنال: حماس برای جنگ آماده است

حماس برای عملیات بازگشت به صحنه نبرد با رژیم صهیونیستی در حالی آماده می‌شود که میانجی‌گرها به دنبال حفظ آتش بسی هستند که در روزهای آتی منقضی می‌شود.

به گزارش ایسنا، وال استریت ژورنال در گزارشی می‌نویسد: شاخه نظامی حماس فرماندهان جدیدی را منصوب کرده و در حال برنامه‌ریزی برای بازگرداندن نیروهایش به صحنه نبرد است.

این گروه در حال بازسازی تونل‌های زیرزمینی خود و توزیع دستورالعمل‌هایی برای نیروهای جدید است که چطور سلاح به دست بگیرند و با اسرائیل مبارزه کنند.

این آماده سازی برای نبرد در حالی انجام می‌شود که رژیم صهیونیستی و آمریکا در حال فشار وارد کردن بر حماس برای تمدید آتش بس در غزه و آزادی اسرای بیشتر است.

هم رژیم صهیونیستی و هم حماس درباره مفاد اولیه یک آتش بس کامل همچنان مشکل دارند. اسرائیل خواستار خلع سلاح حماس و نداشتن هیچ نقشی در حکمرانی غزه است اما حماس هیچکدام را قبول ندارد.

ایالات متحده، یک میانجی کلیدی در مذاکرات آتش بس، گفته است که متعهد به رسیدن به مرحله دوم آتش بس است که شامل مذاکرات برای پایان دادن به جنگ است، اما به زمان بیشتری فراتر از ضرب‌الاجل آتش بس فعلی روز شنبه نیاز دارد.

وال استریت ژورنال: حماس برای جنگ آماده است
نیروهای حماس

به نوشته وال‌ استریت ژورنال حماس نسبت به تمدید مرحله اول آتش‌بس با رژیم صهیونیستی اعلام آمادگی کرده است، اما با توجه به اینکه دو طرف در حال حاضر در مرحله بعدی اجرای آن به بن بست رسیده‌اند، همچنان به برنامه‌ریزی برای از سرگیری جنگ ادامه می‌دهند.

«عزالدین حداد» رئیس شورای نظامی گردان‌های قسام در شمال غزه اوایل ماه جاری میلادی با فرماندهان نظامی حماس دیدار کرد تا درباره چگونگی از سرگیری حملات رژیم صهیونیستی با آنها صحبت کند و هشدار داد که این رژیم در نخستین اقدام، «کریدور نتزاریم» یک کریدور استراتژیک که نوار غزه را از هم جدا می‌کند، به تصرف خود در می‌آورد.

مقام‌های کشورهای عربی گفته‌اند که نیروهای حماس مهمات منفجر نشده را به بمب‌های دست‌ساز و تجهیزات اسکن دستگاه‌های ارتباطی رها شده توسط ارتش اسرائیل را برای نظارت بر حرکت نیروهای این رژیم تغییر کاربری داده‌اند. به گفته این مقامات، این گروه نیروهایی را برای نظارت بر غزه گماشته و واحد دیگری را برای نظارت بر نفوذ احتمالی نیروهای اسرائیلی مامور کرده است.

ارتش اسرائیل هم از تجدید قوای حماس مطلع است و اذعان کرده که حماس هزاران نیروی جدید را برای نبرد به خدمت گرفته است.

یکی از ژنرال‌های بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی درباره حماس می‌گوید: «حماس مانند خشاب اسلحه است. وقتی یک گلوله شلیک می‌کنید، گلوله دیگری جایگزین می‌شود.»

«حسام بدران» یکی از اعضای گروه سیاسی حماس در دوحه نیز اوایل ماه جاری میلادی گفته بود: «حماس یک جنبش متحد هم در داخل و هم در خارج است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha