به گزارش ایسنا، علی تاجرنیا رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال، درباره آخرین وضعیت انتخاب سرمربی جدید آبیهای پایتخت اظهار کرد: باشگاه برای تک تک هواداران استقلال است و اگر هم گاهی با صدای بلند اعتراض میکنند از روی ناراحتی است و ما این انتقادها را تحمل کرده و قبول میکنیم.
او ادامه داد: بعد از آمدن موسیمانه مشکلاتی وجود داشت و تلاش کردیم ایشان بمانند که متاسفانه به دلیل شرایطی که بخشی در اختیار ما بود و بخشی نبود، او از ایران رفت و ما هم بلافاصله شروع کردیم به مذاکره با مربیان خارجی تراز اول. برای اولین بار هم یک نظرسنجی انجام شد تا به یک نتیجه خوب برای ادامه مذاکرات برسیم و نظر بر این شد که یک مربی بزرگ از اروپای غربی جذب شود و ما نیز با آقای ماتزاری وارد مذاکرات شدیم.
رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال ادامه داد: نقطه نظرات مختلفی مثل بالا بودن سن ماتزاری و دفاعی بودن سبک مربیگری او مطرح شد که با این حال مذاکرات ما خیلی جدی و خوب با این مربی تراز اول پیگیری شد. هنوز هم مذاکرات ادامه دارد ولی ما تجاربی از مربیان خارجی در استقلال داریم. به دلیل مشکلاتی که در کشور ما هست، قراردادها به شکلی است که خیلی از این مربیان خارجی در میانه فصل از ایران رفتهاند. ما این تجربیات را داریم و به همین دلیل به این فکر میکنیم که این ۲.۵ میلیون دلارهایی که باشگاههایی مثل استقلال و پرسپولیس به مربیان خارجی میدهند برای مردم است و باید به بهترین شکل هزینه شوند.
ادامه دارد...
نظرات