• دوشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403122013993
  • خبرنگار : 50181

پایان خاموشی‌ها در کرمانشاه

پایان خاموشی‌ها در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از پایان خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در کرمانشاه از امروز(۲۰ اسفند) خبر داد و گفت: برای پایداری این شرایط به همکاری مشترکان در مدیریت مصرف برق نیاز داریم.

همایون رحیمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به پایان خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در کرمانشاه، اظهار کرد: این خاموشی برای همه بخش‌های خانگی، صنعتی و کشاورزی به پایان رسیده است.

وی یادآور شد: از این پس دیگر شاهد قطعی برق برنامه ریزی شده نخواهیم بود، مگر در شرایط اضراری و یا بروز حوادث احتمالی در شبکه.

وی ابراز امیدواری کرد، عدم اعمال خاموشی‌هاحداقل تا ماه‌های اول سال آینده ادامه داشته باشد و افزود: پس از آن به تدریج وارد پیک مصرف برق فصل گرما خواهیم شد.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه خاطرنشان کرد: در فصل سرمای امسال به دلیل شرایط ناترازی انرژی، در کرمانشاه نیز مانند دیگر نقاط کشور محدودیت‌های برق اعمال شد که اکنون با کاهش برودت هوا و بهبود تدریجی شرایط ناترازی، این محدودیت‌ها نیز به تدریج کاهش می‌یابد.

رحیمی با تاکید بر اینکه پایان خاموشی‌ها به معنای عدم همراهی مشترکان خانگی نیست، اظهار کرد: با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال قرار داریم و استفاده از وسایل برقی پُرمصرف از جمله ماشین لباس‌شویی، جاروبرقی، اتو و ... برای نظافت و خانه‌تکانی افزایش می‌یابد، نیاز به همراهی مردم و مدیریت مصرف برق داریم.

وی از مشترکان درخواست کرد در این روزها مصرف برق را مدیریت کنند تا بتوانیم پایداری شبکه برق را نه تنها برای بخش خانگی، بلکه برای سایر بخش‌ها از جمله صنایع، کشاورزی و... شاهد باشیم.

رحیمی پیک مصرف برق را به طور معمول از ساعت ۱۹ تا ۲۱ اعلام کرد و یادآور شد: تقاضا داریم در این ساعات از وسایل برقی با مصرف زیاد خودداری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha