• سه‌شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1403122114962
  • خبرنگار : 71129

«جدایی‌طلبان بلوچستان پاکستان» ۴۵۰ مسافر قطار را گروگان گرفتند

«جدایی‌طلبان بلوچستان پاکستان» ۴۵۰ مسافر قطار را گروگان گرفتند

پلیس و مقام‌های راه‌آهن پاکستان امروز (سه‌شنبه) از حمله شبه نظامیان جدایی طلب به یک قطار مسافربری با صدها مسافر در جنوب غرب این کشور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، قطار مسافربری «جعفر اکسپرس» پاکستان با ۴۰۰ مسافر در ۹ واگن از کویته در ایالت بلوچستان پاکستان واقع در جنوب غرب این کشور به سمت پیشاور در ایالت خیبر پختون خوا می‌رفت که هدف حمله شبه نظامیان قرار گرفت.

به نقل از خبرگزاری رویترز، گروه شبه‌نظامی و جدایی طلب «ارتش آزادی بخش بلوچ» در بیانیه مسئولیت این حمله را برعهده گرفت و اعلام کرد، نیروهای این گروه مسافران از جمله نیروهای امنیتی در این قطار را به گروگان گرفته‌اند.

این گروه شبه نظامی و جدایی طلب همچنین اعلام کرد که در این حمله ۶ سرباز کشته و ۴۵۰ مسافر به گروگان گرفته شده‌اند و اگر نیروهای امنیتی پاکستان عملیات انجام دهند، تمامی گروگان‌ها را اعدام می‌کند.

دولت پاکستان با تایید این گروگان‌گیری اعلام کرد بیش از ۴۵۰ مسافر گروگان گرفته شده‌اند.
این گروه مسلح ادعا کرد تمام زنان و کودکان مسافر را آزاد کرده است و تنها افراد مرتبط با دولت، ارتش و سرویس امنیتی را در اسارت دارد.

دولت ایالتی بلوچستان وضعیت اضطراری وضع کرد و تمامی نهادها را به حالت آماده باش درآورده‌اند.

شبه نظامی گری در بلوچستان پاکستان چندین دهه قدمت دارد و گروه های جدایی طلب در این ایالت به نیروهای دولتی، ارتش و منافع چین در منطقه حمله می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha