• جمعه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403122416609
  • خبرنگار : 71516

تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و شاباک در میانه تبادل اتهامات

تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و شاباک در میانه تبادل اتهامات

نخست وزیر رژیم صهیونیستی، رئیس شاباک را به رهبری یک حمله علیه خود برای ممانعت از اتخاذ اقدامات لازم به منظور اصلاح این دستگاه به دلیل شکست آن در هفت اکتبر ۲۰۲۳ متهم کرد.

به گزارش ایسنا، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «رونن بار»، رئیس شاباک حمله‌ باج خواهی را از طریق اقدامات رسانه‌ای در روزهای اخیر به راه انداخته است و تنها هدف از آن تلاش برای ممانعت از اتخاذ اقدامات لازم برای اصلاح شاباک بعد از شکست سخت آن در هفت اکتبر ۲۰۲۳ است.

دفتر نتانیاهو در بیانیه خود به «نداو ارگمن» رئیس سابق شاباک پرداخت و اعلام کرد: امشب یک خط قرمز خطرناک دیگر در دموکراسی اسرائیل زیر پا گذاشته شد.

ارگمن در مصاحبه‌ای با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی تهدید کرده بود که در صورتی که نتانیاهو اقدامات غیرقانونی انجام دهد اطلاعاتی را درباره او فاش خواهد کرد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است: در تاریخ اسرائیل یا در هرگونه دموکراسی اتفاق نیفتاده که رئیس سابق یک دستگاه امنیتی سری اقدام به باج خواهی و تهدید نخست وزیر کنونی در پخش زنده کند.

شاباک از رئیس خود در برابر اتهامات نتانیاهو دفاع و اعلام کرد که این اتهامات خطرناک است.

در بیانیه شاباک آمده است: این اتهامات خطرناک علیه رئیس یک سازمان داخلی در دولت اسرائیل مطرح شده است؛ رئیسی که تمام وقت خود را به مسائل امنیتی و تلاش برای آزادی زندانیان و حمایت از دموکراسی صرف می‌کند.

در این راستا «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: بیانیه دفتر نتانیاهو درباره رئیس شاباک انحراف کامل از مسیر است.

وی گفت: اظهارات نتانیاهو خطرناک است و دستگاهی را که امنیت اسرائیلی‌ها را حفظ می‌کند، از بین می‌برد.

«بنی گانتس» رئیس حزب اردوگاه دولتی نیز اعلام کرد: تعرض به یک دستگاه دولتی به دلایل سیاسی اقدامی علیه امنیت اسرائیل است و این کاری است که نتانیاهو در سایه چالش‌هایی که ما را احاطه کرده‌اند، انجام می‌دهد.

«یائیر گولن» رهبر حزب دموکرات‌ها در اراضی اشغالی نیز در انتقاد از نتانیاهو گفت: مافیای واقعی همین گروهی هستند که از طریق اکاذیب اسرائیل را اداره می‌کنند.

این در حالی است که «ایتامار بن گویر» وزیر مستعفی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: «رونن بار باید فوراً برکنار شود و نباید حتی یک دقیقه در سمت خود باقی بماند.»

به گزارش رسانه‌های عبری، از جمله یدیعوت آحارونوت، بحران اعتماد بین بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و بار «به اوج خود رسیده است.»

بعد از اینکه نتانیاهو از نتایج تحقیقات دستگاه شاباک درباره حوادث هفت اکتبر ۲۰۲۳ انتقاد کرد، اختلافات بین نتانیاهو و شاباک افزایش یافت.

سه‌شنبه شاباک به شکست خود در ارزیابی توانایی‌های حماس قبل از هفت اکتبر ۲۰۲۳ اذعان و به مسؤول بودن نتانیاهو در ترسیم یک سیاست شکست خورده در طول سال‌ها اشاره کرد.

بعد از صدور تحقیقات شاباک لاپید و بنی گانتس از نتانیاهو خواستند، عذرخواهی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha