۱۴۰۳-۱۲-۲۹ | ۱۶:۵۱
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
بارش از فردا مهمان چهارمحال و بختیاری خواهد بود

بارش از فردا مهمان چهارمحال و بختیاری خواهد بود

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: سامانه بارش جدید از فردا وارد استان می‌شود که در این راستا هشدار نارنجی صادر شده‌ است. 

معصومه نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: سامانه بارشی جدیدی از فردا وارد استان می‌شود که تا اوایل وقت دوشنبه موجب رگبار رعد و برق، وزش‌ باد نسبتا شدید، بارش برف در ارتفاعات، کاهش‌ دید و پدیده مه خواهد شد. توصیه می‌شود هم‌استانی‌ها، گردشگران و عشایران از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند. 

وی ادامه داد: در این روزها امکان آب‌گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیرها وجود دارد.

به گفته وی، یکشنبه از شدت بارش‌ها کاسته خواهد شد، اما همچنان برای نیمه‌ غربی و بخش‌های جنوبی بارش‌هایی را انتظار داریم.

نوروزی افزود: برای مناطقی از کوهرنگ، اردل، بخش‌هایی از فارسان، کیار، فلارد، لردگان و جنوب خانمیرزا بارش‌های شدیدی پیش‌بینی می‌شود و شیلات داران در این‌ مناطق، لازم است جهت کنترل آب استخرهای پرورش ماهی‌ اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها