• یکشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۳:۱۱
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404010301269
  • خبرنگار : 71659

حمله هوایی مجدد آمریکا به صنعا

حمله هوایی مجدد آمریکا به صنعا

جنگنده‌های آمریکا ساعاتی پس از بمباران صعده، مناطقی از صنعا را هدف قرار دادند.

به گزارش ایسنا، ایالات متحده آمریکا یکشنبه شب ساختمانی را در یک منطقه مسکونی در منطقه «عصر» شهرستان معین در استان صنعا بمباران کرد.

این در حالی است جنگنده‌های آمریکایی شامگاه یکشنبه هم در دو نوبت، صعده را هدف حملات خود قرار داده بود.

این حملات پس از آن است که صبح امروز نیز مناطق سحار و کتاف در استان صعده را هدف قرار داده بودند.

آمریکا دیشب هم مناطقی از الحدیده و صنعا را بمباران کرده بود.

این حملات در حالی رخ می‌دهند که «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن پیشتر طی امروز- یکشنبه بیانیه‌ای درباره عملیات در یافای اشغالی و موفقیت آن و توقف تردد هوایی در فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو منتشر کرد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: با ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و تعدادی از ناوهای دشمن در دریای سرخ درگیر شدیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha