• سه‌شنبه / ۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404010502040
  • خبرنگار : 71129

پسکوف: محتوای مذاکرات روسیه و آمریکا در ریاض قطعا منتشر نمی شود

پسکوف: محتوای مذاکرات روسیه و آمریکا در ریاض قطعا منتشر نمی شود

پسکوف امروز (سه شنبه) در واکنش به انتشار تصاویری از کرملین در حال سوختن در دفتر کار زلنسکی گفت، این تصاویر نشان دهنده سطح رشد معنوی رئیس جمهور اوکراین است.

به گزارش ایسنا، روز دوشنبه، مجله تایم مصاحبه‌ای با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین منتشر کرد و عکسی از زلنسکی را نشان داد که در مقابل یک نقاشی با کرملین در حال سوختن ایستاده است.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین گفت: «من به هیچ وجه در این مورد اظهار نظر نمی‌کنم. این نقاشی احتمالا بهترین راه برای نشان دادن سطح رشد معنوی و وضعیت درونی کسی است که با چنین عکس‌هایی ژست می‌گیرد.»

وی ادامه داد: «در هر صورت، کسانی که از آن عکس می‌گیرند، کسانی که آن را منتشر می‌کنند و با چنین عکس‌هایی ژست می‌گیرند، خوب جلوه نمی‌کند.»

پسکوف: محتوای مذاکرات روسیه و آمریکا در ریاض قطعا منتشر نمی شود

سخنگوی کرملین در ادامه گفت: « امکان برگزاری نشست میان نمایندگان آمریکا، روسیه و اوکراین هنوز مطرح نیست و صحبتی در این مورد نشده است.»

وی افزود: «محتوای مذاکرات روسیه و آمریکا در ریاض قطعا منتشر نخواهد شد، تماس‌ها ماهیت فنی داشتند.»

روز دوشنبه هیات روسی به ریاست «گریگوری کاراسین»، سناتور ارشد در امور خارجه و مشاور «سرگئی بسدا» رئیس سرویس امنیت فدرال روسیه، با هیات آمریکایی در ریاض دیدار کرد.

آنها در مورد جزئیات از سرگیری احتمالی توافق در مورد ایمنی دریانوردی در دریای سیاه، همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، همتای آمریکایی‌اش در آخرین تماس تلفنی خود در نظر گرفته بودند، گفتگو داشتند.

پسکوف درباره دیدار ریاض گفت،‌ نتایج مذاکرات روسیه و آمریکا در ریاض به مسکو و واشنگتن گزارش شده است. تماس‌ها ادامه می‌یابد اما هنوز جزئیات دیدارهای بیشتر وجود ندارد.

سخنگوی کرملین درباره گفت‌وگو بین پوتین و ترامپ نیز گفت،‌ تاکنون هیچ برنامه‌ای برای سازماندهی گفت‌وگو بین روسای جمهوری روسیه و آمریکا وجود ندارد، اما در صورت لزوم می‌توان آن را به سرعت ترتیب داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha