• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404010602504
  • خبرنگار : 71129

شلیک موشک کروز از زیردریایی روسیه در رزمایش دریای ژاپن

شلیک موشک کروز از زیردریایی روسیه در رزمایش دریای ژاپن

خبرگزاری دولتی روسیه گزارش کرد که یک زیردریایی از ناوگان پاسیفیک نیروی دریایی این کشور در جریان رزمایش در دریای ژاپن موشک کروز به سمت اهدافی شلیک کرده است.

به گزارش ایسنا، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: « طی یک رزمایش برنامه‌ریزی شده، زیردریایی دیزلی-الکتریکی اوفا از ناوگان اقیانوس آرام موشک‌های های کروز را به سمت اهداف دریایی و ساحلی در آب‌های منطقه‌ای دریای ژاپن شلیک کرد.»

به نقل از خبرگزاری تاس، این وزارتخانه همچنین در ادامه بیانیه خود اعلام کرد که تمامی اهداف ساختگی در این رزمایش مورد اصابت قرار گرفته و برد شلیک بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر است.

این وزارتخانه همچین اعلام کرد که نیروی دریایی روسیه زیردریایی دیزلی-الکتریکی اوفا را در نوامبر ۲۰۲۲ عملیاتی کرده است.

به گفته وزارت دفاع روسیه، طول این زیردریایی ۷۴ متر است و می‌تواند حداکثر ۳۹۰۰ تن را حمل کند. این زیردریایی می‌تواند حداکثر تا ۳۰۰ متر به عمق دریا برود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha