• شنبه / ۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۲
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404010904221
  • خبرنگار : 50214

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان اعلام کرد

اعزام اکیپ‌های عملیاتی به محل تعرض به خط انتقال آب یزد

اعزام اکیپ‌های عملیاتی به محل تعرض به خط انتقال آب یزد

ایسنا/یزد مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای یزد از اعزام اکیپ‌های عملیاتی این شرکت در ساعات اولیه تعرض به خط انتقال و قطع جریان آب به استان خبر داد.

جواد محجوبی ضمن اعلام این خبر گفت: ظهر امروز ۹ فروردین ماه به ایستگاههای پمپاژ شماره سه و چهار خط انتقال آب به استان تعرض شده و به آتش کشیده شدند.  

وی افزود: در پی این اتفاق جریان آب انتقالی به استان قطع شده و این شرکت به سرعت برای رفع مشکل اقدام کرده است. هر چند میزان خسارات وارده و زمان اتصال مجدد این خط به طور دقیق مشخص نیست.  

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آب منطقه ای یزد، محجوبی با بیان اینکه منابع آب استان محدود است و تعمیر این ایستگاهها زمان بر می باشد، ابراز کرد: از همه همشهریان تقاضا می شود تا زمان ترمیم این ایستگاهها در مصرف آب به شدت صرفه جویی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha