• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1404011707957
  • خبرنگار : 71451

۱۱ سال گمنامی برای شهید شاخص راهیان نور

۱۱ سال گمنامی برای شهید شاخص راهیان نور

او در سال ۱۳۶۲ برای ادامه تحصیل به مدرسه شهید باهنر تهران هجرت کرد و بعد از مدتی به قم رفت و تحصیلات را نزد اساتید مجرب مدرسه امام صادق (علیه‌السلام) ادامه داد. با توجه به آغاز جنگ تحمیلی کمال بارهاب ه جبهه‌هااعزام شد و در عملیات‌های مختلفی شرکت کرد.

به گزارش ایسنا، عملیات «بدر» عملیات گسترده نظامی رزمندگان ایرانی در دوران دفاع مقدس بود، که در اسفندماه ۱۳۶۳ به مدت ۱۰ روز در منطقه هورالعظیم، به فرماندهی سپاه و با مشارکت نیروی زمینی ارتش، بر علیه نیروهای ارتش عراق انجام شد.

این عملیات در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۳۶۳ آغاز شد و تا ۲۹ اسفند ۱۳۶۳ ادامه داشت. نیروهای ایرانی در پیشروی اولیه از جزایر مجنون، موفق به گرفتن پاسگاه ترابه و تسخیر بخشی از بزرگراه بغداد-بصره شدند. مهدی باکری؛ فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا، از جمله شهدای عملیات بدر بود.

یکی از شهدای این نبرد «کمال قاسمی قره حسنلو» نام دارد. او در سال جاری به عنوان شهید شاخص راهیان نور طلاب انتهاب شده است. به همین دلیل نگاهی به زندگی او داریم.

کمال در سال ۱۳۴۲ در شهرستان ارومیه به دنیا آمد. او دوران ابتدایی را در دبستان «حکیم نظامی»   درس خواند و بعد از آن به مدرسه راهنمایی «شهید آهنگری» رفت و دوران متوسطه را هم در دبیرستان «شهید معنوی» سپری کرد. کمال در سال ۱۳۶۱ بعد از اخذ مدرک دیپلم، تصمیم به ادامه تحصیل در حوزه علمیه گرفت و به همین منظور در مدرسه علوم اسلامی «ولیعصر» تبریز ثبت نام کرد.

او در سال ۱۳۶۲ برای ادامه تحصیل به مدرسه شهید باهنر تهران هجرت کرد و بعد از مدتی به قم رفت و تحصیلات را نزد اساتید مجرب مدرسه امام صادق (علیه‌السلام) ادامه داد.  با توجه به آغاز جنگ تحمیلی کمال بارهاب ه جبهه‌هااعزام شد و در عملیات‌های مختلفی شرکت کرد.  

او در زمان حضور در منطقه جنگی فقط به رزم مشغول نبود، بلکه ازهرفرصتی که می‌توانست استفاده می‌کرد و مفاهیم بینش اسلامی را بیان می‌کرد.   کمال سرانجام در تاریخ ۱۳۶۳/۱۲/۲۷ در عملیات بدر شرکت کرد و درجزیره مجنون به شهادت رسید. پیکر او در سال ۱۳۷۴ کاوش شد سپس در زادگاهش به خاک سپرده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha