• سه‌شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404011908999
  • خبرنگار : 71415

آلمان هم دانش‌آموزان را برای وضعیت جنگی آماده می‌کند

آلمان هم دانش‌آموزان را برای وضعیت جنگی آماده می‌کند

بر اساس گزارش یک نشریه، وزارت کشور آلمان به مدارس این کشور توصیه به آماده ساختن کودکان برای بحران و جنگ کرده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه آلمانی «هندلسبلت» در گزارشی به نقل از یک سخنگوی وزارت کشور آلمان نوشت، این وزارتخانه به مدارس این کشور توصیه کرده تا به آماده کردن کودکان برای بحران و جنگ بپردازند.

از زمان رسیدن دوباره «دونالد ترامپ» به ریاست جمهوری ایالات متحده در ماه ژانویه ۲۰۲۵ و به‌رغم اقداماتی که او در راستای به جریان انداختن مذاکرات صلح اوکراین داشته، دولت‌های متعددی در حوزه غرب اروپا خواستار «آمادگی مدنی» برای وضعیت‌های بحرانی شده‌اند.

سخنگوی وزارت کشور آلمان به روزنامه هندلسبلت گفت: «با توجه به تحولات اخیر مربوط به وضعیت امنیتی، باید تمرکز بیشتری وقف دفاع مدنی از جمله در آموزش‌های مدارس شود.»

به نوشته این نشریه، ارتش آلمان در ارزیابی‌های خود تصریح داشته «حمله روسیه به خاک ناتو در عرض چهار تا هفت سال آینده یک سناریوی واقعگرایانه در نظر گرفته می‌شود.»

سخنگوی این وزارتخانه دولت آلمان تصریح کرد باید کودکان دانش‌آموز «برای بدترین وضعیت آماده شوند»، آموزش‌های مرتبط با پاسخ به بحران باید وارد برنامه‌های آموزشی مدارس شود و آذوقه ضروری باید در هر خانه‌ای ذخیره شود.

به نوشته «راشا تودی» هر چند که مسکو مکررا ادعاهای مطرح شده درباره احتمال حمله‌اش به یک عضو ائتلاف پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو، را از ابتدای جنگ اوکراین در سه سال قبل رد کرده اما در یک هفته گذشته مقام‌ها در سراسر اتحادیه اروپا و انگلیس درخواست «آمادگی مدنی» در قبال وضعیت بحرانی را داشته‌اند.

کمیسیون اروپا اخیرا به شهروندان اتحادیه اروپا توصیه کرد آذوقه ضروری شامل آب و مواد غذایی کافی برای سه روز در تدارک برای بروز یک وضعیت اضطراری ذخیره کنند.

لهستان و نروژ در این میان یک سری تدابیری که قدمت آنها به دوران جنگ سرد بر می‌گردد همچون گشایش پناهگاه‌ها و سنگرها و آموزش‌های نظامی دسته‌جمعی را مجددا برقرار کرده‌اند. سوئد و فنلاند نیز دستورالعمل‌هایی در اختیار شهروندان در خصوص چگونگی پاسخ به حملات احتمالی قرار داده‌اند.

کرملین روز دوشنبه اعلام کرد روسیه از مذاکرات بر سر برقراری آتش‌بس کامل در اوکراین و پایان دادن به جنگ در صورت ارائه تضمین از بابت پایبندی کی‌یف به آن استقبال می‌کند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ماه گذشته میلادی یک گفت‌وگوی تلفنی را داشتند که در نتیجه آن مسکو با یک آتش‌بس موقت ۳۰ روزه که شامل عدم حمله به زیرساخت‌های مربوط به انرژی می‌شود موافقت کرد و اوکراین نیز آن را پذیرفت اما کمی بعد از آن مسکو کی‌یف را به نقض مکرر این توافق به رغم ادعایش در خصوص پایبندی به آن متهم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۱-۲۰ ۰۳:۲۹

اروپامواظب...باشندبایدچراغ قوه ببندندزیراکه روزهای سیاهی شان درراه است وتاوان چندقرن وحشیگری شان راخواهنددیددورنیست آنروزحالاهم که گردن کلفتشان ازیاری شان شانه خالی کردن حالاببینیم می تواننداز...محافظت بکنن یابربادخواهن داد