• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404012009998
  • خبرنگار : 71129

زاخارووا: کشورهای ناتو به برنامه‌های تقابلی خود علیه روسیه ادامه می‌دهند

زاخارووا: کشورهای ناتو به برنامه‌های تقابلی خود علیه روسیه ادامه می‌دهند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) گفت، کشورهای ناتو در حال افزایش شدید هزینه‌های نظامی خود هستند و علت این کار را احتمال وقوع یک درگیری مسلحانه با روسیه اعلام می‌کنند.

به گزارش ایسنا، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در یک نشست خبری گفت: «کشورهای عضو ناتو برای آماده شدن به منظور درگیری مسلحانه با روسیه که به گفته این ائتلاف ممکن است ۴ تا ۵ سال آتی رخ دهد،‌ در حال برنامه‌ریزی برای افزایش شدید هزینه‌های نظامی خود هستند.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وی خاطرنشان کرد: «درخواست‌های بیشماری برای رسیدن به رقم ۳ تا ۵ درصد افزایش هزینه‌های دفاعی وجود دارد. اعضای ناتو مبالغ هنگفتی را برای اهداف نظامی هزینه می‌کنند که در سال بیش از یک تریلیون دلار است و این درحالیست که اقتصاد این کشورها به شدت در حال ضعیف شدن است. این وضعیت باعث صنعتی زدایی اروپا می‌شود.»

زاخارووا همچنین افزود، کشورهای عضو ناتو تلاش‌های خود را برای نظامی کردن اروپا کنار نمی‌گذارند و به برنامه‌های تقابلی خود علیه روسیه ادامه می‌دهند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین خاطرنشان کرد، اعضای «ائتلاف مشتاقان» (برای اعزام نیرو به اوکراین) متوجه نشده‌اند که اقداماتشان می‌تواند به یک درگیری بزرگ بین قدرت‌های اتمی بدل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha