• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404012010216
  • خبرنگار : 71628

ژنرال آمریکایی: باید به فضا سلاح بفرستیم

ژنرال آمریکایی: باید به فضا سلاح بفرستیم

فرمانده نیروی فضایی آمریکا استفاده از تسلیحات و سامانه‌های تسلیحاتی در فضا را برای جلوگیری از وقوع یک درگیری در فضا یا پیروزی در آن در صورت وقوع، برای واشنگتن ضروری دانست.

به گزارش ایسنا، «استفن وایتینگ» فرمانده نیروی فضایی آمریکا اعلام کرد که این کشور برای جلوگیری از یک درگیری احتمالی یا پیروزی در آن در صورت وقوع آن، به سلاح در فضا نیاز دارد. 

خبرگزاری ریانووستی گزارش داد که وایتینگ در یک سمپوزیوم فضایی گفت: زمان آن رسیده که صراحتا بگوییم به تسلیحات فضایی و سامانه‌های تسلیحاتی (در آن) نیاز داریم. ما به رهگیرهای مداری نیاز داریم. و این‌ها را چه می‌نامیم؟ این‌ها سلاح هستند و ما برای بازدارندگی در قبال درگیری در فضا و موفقیت در صورت وقوع چنین جنگی به آن‌ها نیاز داریم.

وی افزود که پیش‌تر، ایده سلاح در فضا «غیرقابل‌تصور» بود، اما امروزه، ره‌گیرهای مستقر در فضا به «جزء کلیدی» برای پیروزی تبدیل شده‌اند.
وایتینگ تاکید کرد که اگر درگیری به فضا کشیده شود، نمی‌توان انتظار داشت به‌زودی پایان یابد. 

ژنرال چنس سالتزمن، فرمانده عملیات‌های فضایی آمریکا در ۲۰ مارس گفته بود که در صورت درگیری در هر بحران نظامی آینده، آمریکا مجبور به استفاده از فضا خواهد بود و پیش‌بینی می‌کند که دشمنان نیز همین کار را انجام دهند.

سالتزمن همچنین اظهار داشت که تشکیل نیروی فضایی آمریکا در سال ۲۰۱۹ در پاسخ به پیشرفت‌های روسیه و چین در توسعه قابلیت‌های جنگ فضایی انجام شد. 

در همین راستا، رسانه‌ها در اکتبر ۲۰۲۴ به نقل از نیروی فضایی آمریکا گزارش دادند که این کشور تا سال ۲۰۲۵ سلاحی را تحویل خواهد داد که قادر به مختل کردن عملکرد ماهواره‌های روسی و چینی است.

روسیه و چین اعلام کرده‌اند که با نظامی‌سازی فضا و رقابت تسلیحاتی فضایی مخالفند و از اکتشاف صلح‌آمیز در فضا حمایت می‌کنند. 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha