• جمعه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۶
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404012211215
  • خبرنگار : 71576

قهرمانی احمدی در بوکس المپیک دانش آموزی/ مصدومیت بوکسور ایران در فینال

قهرمانی احمدی در بوکس المپیک دانش آموزی/ مصدومیت بوکسور ایران در فینال

بوکسورهای ایران در المپیک دانش آموزی ۲۰۲۵ - صربستان، یک طلا و یک نقره یه دست آوردند.

به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت‌های بوکس المپیک دانش آموزی ۲۰۲۵ - صربستان، دو بوکسور ایران در فینال اوزان خود مقابل حریفانشان به روی رینگ رفتند که یک طلا و یک نقره حاصل کار آنها شد.

در رقابت‌های نوبت عصر امروز (جمعه - ۲۲ فروردین ۱۴۰۴) و در فینال وزن ۶۶ کیلوگرم، فرزان احمدی مقتدرانه از سد «نسترچوک» اوکراینی گذشت و طلا گرفت تا روند موفقیت‌های خود را ادامه دهد.

در فینال وزن ۷۰ کیلوگرم، پارسا هارون‌الرشیدی برابر نماینده جمهوری آذربایجان قرار گرفت و در راند نخست دچار مصدومیت از ناحیه کتف شد و نتوانست به کار ادامه دهد تا صاحب مدال نقره شود.

فردا شنبه در روز پایانی مسابقات بوکس ژیمنازیاد، پویان نوروزی در ۵۰، متین چمی‌پا در ۵۳ و مهرشاد شرافتمند در ۷۵ کیلوگرم برای کسب مدال طلا به مصاف حریفان می‌روند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۲:۳۶

آفرین انشالله در ميادين بالاتر بدرخشید