• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404012311345
  • خبرنگار : 71129

تعهد نروژ به ارائه ۷.۹ میلیارد دلار کمک نظامی به اوکراین

تعهد نروژ به ارائه ۷.۹ میلیارد دلار کمک نظامی به اوکراین

وزیر دفاع اوکراین پس از دیدار با همتای نروژی خود اعلام کرد اسلو ۷.۹ میلیارد دلار در قالب کمک‌های نظامی در سال ۲۰۲۵ به کی‌یف ارائه می‌کند.

به گزارش ایسنا، رستم اومروف، وزیر دفاع اوکراین در ادامه گفت، این تعهد جدید شامل ۵ میلیارد یورو بیشتر در قالب حمایت‌های امنیتی است.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی ضمن قدردانی از دولت اسلو افزود: «ما با هم روش‌های مختلف کمک مالی برای تقویت نیروهای دفاعی اوکراین را مورد تحلیل قرار دادیم.»

وزیر دفاع اوکراین در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «مجهز کردن واحدهای نظامی اوکراین با سیستم‌های مدرن، خودروهای زرهی و فناوری‌های پیشرفته مورد بحث قرار گرفت. این یک حمایت مهم با وجود تهدیدهای کنونی است.»

وی در ادامه خاطرنشان کرد، نروژ قرار است در ابتکار عمل تحت رهبری جمهوری چک برای تامین مهمات نیز کمک مالی داشته باشد و به ارسال مهمات به نیروهای خط مقدم اوکراینی کمک کند.

وزیر دفاع اوکراین همچنین به برنامه‌هایی برای گسترش همکاری‌های دفاعی-صنعتی و بر سرمایه‌گذاری‌های مشترک جدید بالقوه در فناوری‌های دفاع هوایی و دریایی تاکید کرد و گفت: «اسلو به افزایش کمک‌های نظامی به کی‌یف ادامه می‌دهد و ما از این بابت بسیار قدردان هستیم.»

حمایت نظامی رو به رشد نروژ در بحبوحه تلاش‌های مجدد کی‌یف برای تضمین مشارکت‌های بلندمدت و تقویت قابلیت‌های دفاعی خود از طریق همکاری صنعتی و کمک‌های مالی متحدان صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha